DUREX Naturals Sensitive intimní gel 100ml

Zdravotnický prostředek

100 % přírodní hydratační složení pomáhá zvýšit sexuální prožitek. Zvyšuje pohodlí a pocit hladkosti, funguje jako přírodní zvlhčovač pro okamžiky suchosti. více

Produkt není dostupný

100 % přírodní hydratační složení pomáhá zvýšit sexuální prožitek. Zvyšuje pohodlí a pocit hladkosti, funguje jako přírodní zvlhčovač pro okamžiky suchosti. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Informace o produktu:
"DUREX Naturals Sensitive intimní gel 100ml"

100% přírodní hydratační složení šetrné k pH pokožky, pomáhá udržet rovnováhu a zvyšuje pohodlí a pocit hladkosti. Mnoho žen zjistilo, že použitím lubrikantu se zvyšuje jejich sexuální zážitek. Navíc v různých fázích menstruačního cyklu mnoho žen pociťuje trochu suchosti. Používání lubrikačních gelů je tedy zcela normální. Intimní gel Durex Naturals Sensitive je vyroben ze 100 % z přírodních ingrediencí a je navržen pro ještě hladší pocit při sexu. Jemné složení na bázi vody neobsahuje žádné přídatné umělé vonné látky a barviva. Je šetrný k pH pokožky a jemně pomáhá vašemu tělu zvlhčit a zklidnit i velmi citlivou pokožku díky extraktu z aloe vera. Toto složení je vhodné pro použití s latexovými kondomy a erotickými hračkami Durex. 100 % ingrediencí pochází z přírodních zdrojů. Lubrikační gel na bázi vody. Vhodný pro použití s kondomy a erotickými hračkami Durex.

Velikost balení:
100 ml

Upozornění:
Vždy si důkladně přečtěte návod k použití. Varování: Používejte pouze v souladu s uvedenými pokyny. Gel nemá antikoncepční účinky a neobsahuje spermicid. Intimní gely mohou zpomalit spermie. Zabraňte styku s očima, poraněnou nebo podrážděnou kůží. Pokud u vás dojde k podráždění, přestaňte tento intimní gel používat. Konzultujte použití gelu s lékařem, pokud podráždění přetrvá, pokud pociťujete přetrvávající vaginální suchost nebo pokud jste vy nebo vaše partnerka těhotná, nebo zrovna kojíte. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce RECKITT
Kód produktu: MD375333
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Značka: Durex
Kód PDK 4519873
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.