PET HEALTH CARE LOLA šamp. kočky antiparaz. 200ml

Šampon pro kočky, koťata, štěňata a psy, s dimetikonem. Váže se na vnější parazity, např.blechy a klíšťata, omezuje jejich pohyblivost. Po umytí působí jako "lepící past na blechy". Lze je pak lehce odstranit. I rozmarýnový olej působí antiparazitárně. více

Produkt není dostupný

Šampon pro kočky, koťata, štěňata a psy, s dimetikonem. Váže se na vnější parazity, např.blechy a klíšťata, omezuje jejich pohyblivost. Po umytí působí jako "lepící past na blechy". Lze je pak lehce odstranit. I rozmarýnový olej působí antiparazitárně. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"PET HEALTH CARE LOLA šamp. kočky antiparaz. 200ml"

LOLA šampon pro kočky, koťata, štěňata a psy je šampon obsahující dimetikon a přírodní oleje. 

  • Dimetikon se váže na vnější parazity, například blechy a klíšťata, omezuje jejich pohyblivost. K tomu dochází při mytí mazlíčka, což usnadňuje jejich uvolnění a odstranění. Navíc dimetikon může zůstat na srsti i po umytí, pak působí jako "lepící past" na blechy. Lze je pak lehce odstranit vyčesáním, či vykartáčovaním.
  • Rozmarýnový olej působí rovněž antiparazitárně a dodává šamponu příjemnou vůni.
  • Avokádový a rakytníkový olej srst vyživují, chrání a působí antistaticky při česání dlouhé srsti. Dodává srsti pevnost a lesk, napomáhá regeneraci kůže.

LOLA  šampon je vhodný pro pravidelnou péči o srst a kůži všech plemen koček a psů. Po použití je srst hebká, lesklá a dobře se rozčesává. Díky svému složení je šampon maximálně šetrný vůči pokožce a srsti. Srst nebarví ani při dlouhodobém používání. 

šampon pro kočky, koťata, psy, štěňata

Použití

Přiměřené množství šamponu naneste na namočenou srst, rovnoměrně rozetřete a napěňte. Poté srst důkladně opláchněte. V případě potřeby postup zopakujte. Nakonec srst vysušte ručníkem.

Složení

Sodium Laureth Succinate, Cocoamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Dimethicone, Cocoamide DEA, Glyceryl Oleate, Glycol Distearate, Glyceryl Stearate, Polyquaternium-7, Rosemary Antiox Oil (Rozmarýnový Olej), Avocado Oil (Avokádový Olej), Laureth-2 Acrylates/Palmeth-25, Acrylate Copolymer, Sea Buckthorn Extrakt (Rakytníkový Extrakt), Sea Buckthorn Oil (Rakytníkový Olej), 2 Bromo 2 Nitropropane-1,3 Diol, Niacinamide (Vitamin B3), Parfum, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone a Sodium Hydroxide.

Velikost balení

250 ml

Upozornění

Přípravek pouze pro zvířata. Neužívejte vnitřně.

Značka Pet Health Care
Výrobce FARMACIA CARE
Kód produktu: MD350939
Kód PDK 3661213
Pouze pro veterinární použití. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.