Megafyt Jitrocelový čaj 20x1.5g

Léčivý přípravek

léčivý přípravek užívaný při léčbě katarů horních cest dýchacích a zánětlivých změn sliznice dutiny ústní, zmírňuje dráždění ke kašli, podporuje vykašlávání. Jako obklad při zánětlivých onemocněních kůže, na špatně se hojící rány, vředy, mokvavé lišeje. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

léčivý přípravek užívaný při léčbě katarů horních cest dýchacích a zánětlivých změn sliznice dutiny ústní, zmírňuje dráždění ke kašli, podporuje vykašlávání. Jako obklad při zánětlivých onemocněních kůže, na špatně se hojící rány, vředy, mokvavé lišeje. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Megafyt Jitrocelový čaj 20x1.5g"

Užívaný vnitřně: při léčbě katarů horních cest dýchacích a zánětlivých změn sliznice dutiny ústní; zmírňuje dráždění ke kašli, podporuje vykašlávání a uvolňuje hleny.

Zevně: ve formě obkladů při zánětlivých onemocněních kůže, na špatně se hojící rány, vředy a mokvavé lišeje.

 

Přípravek mohou užívat děti od 3 let, dospívající a dospělí.

Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití.

 

Použití:
Vnitřně: 1-2 nálevové sáčky se přelijí 250ml vroucí vody a nechají se 5 min vyluhovat v přikryté nádobě. Nesmí se vařit.

Děti od 3 do 9 let pijí čaj 2x denně, děti od 10 let, dospívající a dospělí pijí čaj 3x denně. Čaj se pije teplý. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.

Zevně: 1-2 nálevové sáčky se přelijí 250ml vroucí vody a nechají se 5 min vyluhovat v přikryté nádobě. Nesmí se vařit. Nálev se používá několikrát denně k inhalacím, ke kloktání, obkladům, omývání, případně ke koupelím a výplachům. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.

 

Délka léčby:
Vnitřně: Pokud příznaky onemocnění při používání tradičního rostlinného přípravku přetrvávají déle než 5 dní u dospělých nebo déle než 3 dny u dětí, poraďte se s lékařem. Bez porady s lékařem přípravek užívejte nejdéle 10 dní.
Zevně: Pokud příznaky onemocnění při používání tradičního rostlinného přípravku přetrvávají déle než 7 dní, poraďte se s lékařem.

 

Složení:
Plantaginis folium

 

Velikost balení:
20 nálevovách sáčků po 1,5g

 

Upozornění:
Pokud se u Vás objeví horečka, dušnost nebo hnisavý hlen během užívání přípravku, poraďte se s lékařem. Pokud příznaky onemocnění při používání tradičního rostlinného přípravku přetrvávají nebo se objeví nežádoucí účinky, nebo jiné neobvyklé reakce, vyhledejte lékaře. Vzhledem k nedostatku údajů se nedoporučuje užívat během těhotenství a kojení. Neužívejte při přecitlivělosti na léčivou látku.

 

Skladování:
V suchu, při teplotě do 25°C a vlhkosti do 70%.

Značka Megafyt
Výrobce MEGAFYT
Kód produktu: MD310456
Druh zboží: Léčivý přípravek
Léková forma: Léčivý čaj
Indikační skupina: Phytopharmaca
Kód PDK 2049683
Kód SUKL 107816
ATC skupina V11
Farmakoterapeutická skupina RŮZNÉ PŘÍPRAVKY - FYTOFARMAKA A ŽIVOČIŠNÉ PRODUKTY (ČESKÁ ATC SKUPINA)
Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití. Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.