Megafyt Meduňkový čaj 20x15g

Léčivý přípravek

Tradiční rostlinný léčivý přípravek užívaný k úlevě mírných příznaků psychického vypětí (neklid, psychická podrážděnost) a při poruchách spánku, k léčbě mírných zažívacích obtíží, včetně nadýmání, plynatosti a napětí v břiše. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Tradiční rostlinný léčivý přípravek užívaný k úlevě mírných příznaků psychického vypětí (neklid, psychická podrážděnost) a při poruchách spánku, k léčbě mírných zažívacích obtíží, včetně nadýmání, plynatosti a napětí v břiše. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Megafyt Meduňkový čaj 20x15g"

Tradiční rostlinný léčivý přípravek užívaný k úlevě mírných příznaků psychického vypětí (neklid, psychická podrážděnost) a při poruchách spánku. Přípravek se rovněž tradičně užívá k léčbě mírných zažívacích obtíží, včetně nadýmání, plynatosti a napětí v břiše.

Přípravek mohou užívat mladiství od 12 let a dospělí.

Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití.

 

Použití:
Dětem do 12 let podávejte pouze po poradě s lékařem!

Dospívající od 12 let a dospělí:
1 nálevový sáček se přelije 250ml vroucí vody a nechá se 15 min vyluhovat v přikryté nádobě. Pije se 3x denně. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.

Délka podávání:
Při psychickém vypětí užívejte přípravek nejdéle 6 týdnů. Pokud se do 4 týdnů od zahájení léčby příznaky nezlepší nebo se zhoršují, poraďte se s lékařem.
Při zažívacích obtížích užívejte přípravek nejdéle 2 týdny. Pokud se do 1 týdne od zahájení léčby příznaky nezlepší nebo se zhoršují, poraďte se s lékařem.

 

Složení:
meduňková nať

 

Velikost balení:
20 nálevových sáčků po 1,5g

 

Upozornění:
Případné použití v době těhotenství a kojení vždy konzultujte s lékařem. Meduňkový čaj může ovlivnit schopnost řídit a obsluhovat stroje. Pokud příznaky onemocnění při používání tradičního rostlinného přípravku přetrvávají nebo se objeví nežádoucí účinky, nebo jiné neobvyklé reakce, vyhledejte lékaře.

 

Skladování:
V suchu, při teplotě do 25°C a vlhkosti do 70%.

Značka Megafyt
Výrobce MEGAFYT
Kód produktu: MD310455
Druh zboží: Léčivý přípravek
Léková forma: Léčivý čaj
Indikační skupina: Phytopharmaca
Kód PDK 2040427
Kód SUKL 115268
ATC skupina V11
Farmakoterapeutická skupina RŮZNÉ PŘÍPRAVKY - FYTOFARMAKA A ŽIVOČIŠNÉ PRODUKTY (ČESKÁ ATC SKUPINA)
Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití. Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.