Megafyt Projímavá čajová směs 20x1.5g

Léčivý přípravek

Léčivý čaj. Rostlinný léčivý přípravek určený pro krátkodobou léčbu funkční zácpy provázenou nadýmáním. Přípravek má mírné protizánětlivé účinky. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Léčivý čaj. Rostlinný léčivý přípravek určený pro krátkodobou léčbu funkční zácpy provázenou nadýmáním. Přípravek má mírné protizánětlivé účinky. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Megafyt Projímavá čajová směs 20x1.5g"

Rostlinný léčivý přípravek určený pro krátkodobou léčbu funkční zácpy provázenou nadýmáním. Přípravek má mírné protizánětlivé účinky.

 

Použití:
1 nálevový sáček se přelije ¼l vroucí vody, nechá se 10-15 min vyluhovat. Nesmí se vařit. Čaj se pije vlažný, neslazený, 1x denně nejlépe na noc. Většinou postačí podávat léčivo dvakrát až třikrát týdně.

Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím. Účinek nastává za 8-12 hodin.

 

Složení:
sennový list, nať máty peprné, fenyklový plod, lékořicový kořen, řebříčková nať

 

Velikost balení:
20 nálevových sáčků po 1,5g

 

Upozornění:
Přípravek je určen pouze ke krátkodobému užívání, po dobu nejdéle jednoho až dvou týdnů. Chronické užívání stále se zvyšujících dávek, může vést k závislosti (návykový syndrom), která může způsobit nerovnováhu hladiny tekutin a elektrolytů. U pacientů s chorobami ledvin může podávání přípravku způsobit nerovnováhu hladiny elektrolytů, užívání čaje proto konzultujte s lékařem. Jestliže trpíte chronickou zácpou nebo jinými nediagnostikovanými zažívacími obtížemi (např. bolesti břicha, nevolnost, zvracení), poraďte se s lékařem, neboť tyto příznaky mohou být známkou závažných zdravotních potíží (neprůchodnosti střev). Pacientům trpících inkontinencí (neschopnost udržet stolici), je nutné častěji vyměňovat hygienické vložky, aby nedocházelo k nadměrnému kontaktu pokožky se stolicí. V průběhu užívání přípravku může dojít ke změně barvy moči (žluté nebo červenohnědé zbarvení, závislé na hodnotě pH), které však není klinicky významné a spontánně odezní.

 

Skladování:
V suchu, při teplotě do 25°C a vlhkosti do 70%.

Výrobce MEGAFYT
Kód produktu: MD309487
Druh zboží: Léčivý přípravek
Značka: Megafyt
Léková forma: Léčivý čaj
Indikační skupina: Phytopharmaca
Kód PDK 2041318
Kód SUKL 115283
ATC skupina V11
Farmakoterapeutická skupina RŮZNÉ PŘÍPRAVKY - FYTOFARMAKA A ŽIVOČIŠNÉ PRODUKTY (ČESKÁ ATC SKUPINA)
Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití. Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.