Megafyt Průdušková čajová směs por.spc.20x1.5g

Léčivý přípravek

Přípravek se užívá při akutních a chronických onemocněních horních cest dýchacích, doprovázených kašlem. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Přípravek se užívá při akutních a chronických onemocněních horních cest dýchacích, doprovázených kašlem. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Megafyt Průdušková čajová směs por.spc.20x1.5g"

Co je Průdušková čajová směs a k čemu se používá

Tradiční rostlinný léčivý přípravek používaný při akutních onemocněních horních cest dýchacích doprovázených kašlem. Usnadňuje odkašlávání, rozpouští a uvolňuje hleny.

Přípravek mohou užívat děti od 4 let, dospívající a dospělí.

Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití.

Jak se Průdušková čajová směs používá

Vždy používejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka. Pokud si nejste jistý(á), poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

Dávkování

Doporučená dávka je pro děti od 4 do 12 let 1 nálevový sáček 2x denně, pro dospívající od 12 let a dospělé 1 nálevový sáček 3x denně.

Způsob podání

1 nálevový sáček (1,5 g) se přelije 0,25 l vroucí vody a nechá se 5 minut vyluhovat v zakryté nádobě. Nesmí se vařit. Čaj se pije teplý. Lze ho použít i ke kloktání nebo inhalacím. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.

Délka používání

Pokud se do 5 dnů (u dětí do 3 dnů) nebudete cítit lépe nebo se Vám přitíží, poraďte se s lékařem. Bez porady s lékařem Průduškovou čajovou směs používejte nejdéle 10 dní.

Co Průdušková čajová směs obsahuje

Jeden nálevový sáček (1,5 g) obsahuje léčivé látky Plantaginis folium (jitrocelový list) 375 mg, Althaeae radix (proskurníkový kořen) 300 mg, Cynosbati fructus sine semine (šípek zbavený nažek) 300 mg, Liquiritiae radix (lékořicový kořen) 225 mg, Serpylli herba (mateřídoušková nať) 225 mg, Tiliae flos (lipový květ) 75 mg.

Jak Průdušková čajová směs vypadá a co obsahuje toto balení

Léčivý čaj. Nálevové sáčky, uvnitř směs rozdrobněných drog žlutohnědé barvy, červeno-oranžové úlomky plodů šípku, tmavě zelený a šedohnědý nebo šedobílý komprimát. Směs má charakteristický pach po mateřídoušce.

20 nálevových sáčků po 1,5 g (hmotnost náplně 30 g). Nálevový sáček z filtračního papíru opatřený visačkou, s PP přebalem nebo bez něj, krabička, PP folie.

15 nálevových sáčků po 1,5 g (hmotnost náplně 22,5 g) a 10 nálevových sáčků po 1,5 g (hmotnost náplně 15 g): Nálevový sáček z filtračního papíru opatřený visačkou, s PP přebalem, krabička, PP folie.

Na trhu nemusí být všechny velikosti a typy balení.

Značka Megafyt
Výrobce MEGAFYT
Kód produktu: MD305812
Druh zboží: Léčivý přípravek
Léková forma: Léčivý čaj
Indikační skupina: Phytopharmaca
Kód PDK 2041342
Kód SUKL 115277
ATC skupina V11
Farmakoterapeutická skupina RŮZNÉ PŘÍPRAVKY - FYTOFARMAKA A ŽIVOČIŠNÉ PRODUKTY (ČESKÁ ATC SKUPINA)
Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití. Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.