Megafyt Řepíkový čaj 20x1.5g

Léčivý přípravek

Tradiční rostlinný léčivý přípravek užívaný vnitřně: jako pomocný prostředek při lehkých nespecif. průjmových onemocněních. Zevně: při lehkých zánětech dutiny ústní a lehkých zánětlivých onemocněních kůže. Užívat mohou mladiství od 12 let a dospělí. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Tradiční rostlinný léčivý přípravek užívaný vnitřně: jako pomocný prostředek při lehkých nespecif. průjmových onemocněních. Zevně: při lehkých zánětech dutiny ústní a lehkých zánětlivých onemocněních kůže. Užívat mohou mladiství od 12 let a dospělí. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Megafyt Řepíkový čaj 20x1.5g"

Tradiční rostlinný léčivý přípravek užívaný:
Vnitřně - jako pomocný prostředek při lehkých nespecifických průjmových onemocněních.
Zevně - při lehkých zánětech dutiny ústní a lehkých zánětlivých onemocněních kůže.

 

Přípravek mohou užívat dospívající od 12 let a dospělí.

 

Použití:
Vnitřně: 1 nálevový sáček se přelije 250ml vroucí vody a nechá se 15 min vyluhovat v zakryté nádobě. Čaj se pije teplý 2-3x denně.
Zevně: 2-3 nálevové sáčky se vaří 10 min v 250ml vody a pak se nechají 15 min vyluhovat v zakryté nádobě. Teplý odvar se používá několikrát denně ke kloktání, obkladům, případně koupelím.

Nálev i odvar se připravují vždy čerstvé, bezprostředně před použitím.

 

Délka léčby:
Vnitřní užití (při průjmech): Pokud se do 2–3 dnů nebudete cítit lépe nebo se Vám přitíží, poraďte se s lékařem. Bez porady s lékařem přípravek užívejte nejdéle 3 dny.
Zevní užití: Pokud se do 7 dnů nebudete cítit lépe nebo se Vám přitíží, poraďte se s lékařem. Bez porady s lékařem přípravek užívejte nejdéle 2 týdny.

 

Složení:
Agrimoniae herba

 

Velikost balení:
20 nálevových sáčků po 1,5g

 

Upozornění:
Vzhledem k nedostatku údajů se užívání v době těhotenství a kojení nedoporučuje. Pokud se během užívání přípravku při průjmu u Vás objeví horečka, krev ve stolici nebo zvracení, ihned navštivte lékaře. Neužívejte při přecitlivělosti na léčivou látku. Zevně: Nepoužívejte na velkoplošná poškození kůže nebo mokvající ekzémy.

 

Skladování:
V suchu, při teplotě do 25°C a vlhkosti do 70%.

Výrobce MEGAFYT
Kód produktu: MD309488
Druh zboží: Léčivý přípravek
Značka: Megafyt
Léková forma: Léčivý čaj
Indikační skupina: Phytopharmaca
Kód PDK 2041474
Kód SUKL 115322
ATC skupina V11
Farmakoterapeutická skupina RŮZNÉ PŘÍPRAVKY - FYTOFARMAKA A ŽIVOČIŠNÉ PRODUKTY (ČESKÁ ATC SKUPINA)
Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití. Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.