Megafyt Šalvějová nať - sypaný 30g

Léčivý přípravek

Přípravek je vhodný jako antihydrotikum k potlačení nežádoucího pocení, zejména nočního, při zánětech žaludku a střevního traktu. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Přípravek je vhodný jako antihydrotikum k potlačení nežádoucího pocení, zejména nočního, při zánětech žaludku a střevního traktu. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Megafyt Šalvějová nať - sypaný 30g"

Tradiční rostlinný léčivý přípravek užívaný:
Vnitřně - při mírných trávicích potížích, pálení žáhy a nadýmání; omezuje nadměrné pocení
Zevně - při zánětech ústní dutiny, ke kloktání a k desinfekci dutiny ústní.

Přípravek je určen pro dospělé.

Použití:
Vnitřně: při zažívacích obtížích: 1 čajová lžička drogy se přelije 0,25 l vroucí vody a nechá se 15 min vyluhovat v zakryté nádobě, pak se scedí. Nesmí se vařit. Čaj se pije teplý 3x denně. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.
k omezení nadměrného pocení: 1 polévková lžíce se přelije 250ml vroucí vody, nechá se 15 min vyluhovat v zakryté nádobě a pak se scedí. Nesmí se vařit. Čaj se pije teplý 3x denně. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.
Zevně: 1 polévková lžíce drogy se přelije 250ml vroucí vody, nechá se 15 min vyluhovat v zakryté nádobě a pak se scedí. Nesmí se vařit. Nálev se používá několikrát denně.

Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.

Pro použití jako kloktadlo se pro přípravu nálevu použije 1 polévková lžíce na 120ml vroucí vody.

Přípravek užívejte nejdéle 2 týdny. Pokud se příznaky zhorší nebo se nezlepší do 1 týdne, poraďte se s lékařem.

Složení:
Salviae herba

Velikost balení:
30g

Upozornění:
Použití u dětí a dospívajících do 18 let se nedoporučuje, protože nejsou k dispozici dostatečné údaje a je třeba poradit se s lékařem. V těhotenství a při kojení se vzhledem k nedostatku dat nedoporučuje přípravek užívat. Nepoužívejte dlouhodobě. Pokud příznaky onemocnění při používání tradičního rostlinného přípravku přetrvávají nebo se objeví nežádoucí účinky nebo jiné neobvyklé reakce, vyhledejte lékaře. Neužívejte současně s léky ovlivňujícími tzv. GABA receptory (např. barbituráty nebo benzodiazepiny, užívané k léčbě úzkosti nebo nespavosti). O souběžném užívání jiných léčivých přípravků se poraďte s lékařem.

Skladování:
V suchu, při teplotě do 25°C a vlhkosti do 70%.

Výrobce MEGAFYT
Kód produktu: MD187999
Druh zboží: Léčivý přípravek
Značka: Megafyt
Léková forma: Léčivý čaj
Indikační skupina: Phytopharmaca
Kód PDK 8594003075186
Kód SUKL 76590
ATC skupina V11
Farmakoterapeutická skupina RŮZNÉ PŘÍPRAVKY - FYTOFARMAKA A ŽIVOČIŠNÉ PRODUKTY (ČESKÁ ATC SKUPINA)
Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití. Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.