Megafyt Urologická čajová směs 20x1.5g

Léčivý přípravek

Zánětlivá onemocnění močových cest. Působí močopudně, antisepticky a protizánětlivě, uvolňuje křeče hladkého svalstva. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Zánětlivá onemocnění močových cest. Působí močopudně, antisepticky a protizánětlivě, uvolňuje křeče hladkého svalstva. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Megafyt Urologická čajová směs 20x1.5g"

Tradiční rostlinný léčivý přípravek užívaný jako doplňková léčba při akutních infekčních chorobách močových cest, které se projevují pálením při močení a častým močením. Má antibakteriální účinky. Uvolňuje napětí hladkého svalstva.

Přípravek mohou užívat mladiství od 12 let a dospělí.

 

Použití:
1 nálevový sáček se přelije 250ml vroucí vody a nechá se 5-10 min vyluhovat v zakryté nádobě. Nesmí se vařit. Čaj se pije teplý, neslazený 3–5x denně. Účinek je možno zvýšit přidáním malého množství užívací sody (na špičku nože do šálku). Připravuje se vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.

Přípravek užívejte nejdéle 1 týden. Pokud se během této doby příznaky zhorší nebo se nezlepší, vyhledejte lékaře.
Léčbu je možno opakovat nejvýše 5x do roka.

 

Složení:
březový list, medvědicový list, nať máty peprné, jehlicový kořen, petrželový kořen, průtržníková nať

 

Velikost balení:
20 nálevových sáčků po 1,5g

 

Upozornění:
Při předávkování nebo náhodném požití přípravku dítětem se poraďte s lékařem. Pokud se u Vás během užívání přípravku objeví krev nebo hnis v moči, bolest v podbřišku nebo horečka, poraďte se s lékařem. Při žlučníkových kamenech či jiných onemocněních žlučových cest konzultujte používání čaje s lékařem. Pokud příznaky onemocnění při používání tradičního rostlinného přípravku přetrvávají nebo dojde ke zhoršení stavu, nebo pokud se objeví nežádoucí účinky neuvedené v příbalové informaci, nebo jiné neobvyklé reakce, zastavte podávání přípravku a vyhledejte lékaře.

 

Skladování:
V suchu, při teplotě do 25°C a vlhkosti do 70%.

Značka Megafyt
Výrobce MEGAFYT
Kód produktu: MD305813
Druh zboží: Léčivý přípravek
Léková forma: Léčivý čaj
Indikační skupina: Phytopharmaca
Kód PDK 2053552
Kód SUKL 107813
ATC skupina V11
Farmakoterapeutická skupina RŮZNÉ PŘÍPRAVKY - FYTOFARMAKA A ŽIVOČIŠNÉ PRODUKTY (ČESKÁ ATC SKUPINA)
Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití. Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.