Megafyt Žaludeční čajová směs 20x1.5g

Léčivý přípravek

Přípravek se užívá při nechutenství, lehčích poruchách trávení a při funkčních poruchách žlučníku, provázených křečemi a pocitem plnosti. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Přípravek se užívá při nechutenství, lehčích poruchách trávení a při funkčních poruchách žlučníku, provázených křečemi a pocitem plnosti. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Megafyt Žaludeční čajová směs 20x1.5g"

Tradiční rostlinný léčivý přípravek užívaný při dočasném nechutenství a při mírných trávících obtížích, provázených nadýmáním, pocitem plnosti a napětím v břiše.

Přípravek mohou užívat dospělí a mladiství od 12 let.

 

Použití:
1 nálevový sáček se přelije 250ml vroucí vody a nechá se 10 min vyluhovat v zakryté nádobě. Nesmí se vařit.
Čaj se pije teplý, neslazený 3x denně po jídle. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.

Přípravek užívejte nejdéle 2 týdny. Pokud se do 1 týdne od zahájení léčby příznaky nezlepší nebo se zhoršují, poraďte se s lékařem.

 

Složení:
pelyňková nať, nať máty peprné, řebříčková nať, třezalková nať, libečkový kořen, lékořicový kořen, fenyklový plod

 

Velikost balení:
20 nálevových sáčků po 1,5g

 

Upozornění:
Vzhledem k hořké chuti může přípravek u citlivých pacientů vyvolat pocit žaludeční slabosti, odporu, až nutkání ke zvracení. Tyto obtíže po vysazení přípravku spontánně zmizí. Gastroezofageální reflux se může zhoršit a mohou zesílit obtíže s pálením žáhy. Mohou se objevit alergické kožní reakce. Pokud příznaky onemocnění při používání tradičního rostlinného přípravku přetrvávají nebo se objeví nežádoucí účinky, nebo jiné neobvyklé reakce, vyhledejte lékaře. Přípravek obsahuje pelyňkovou nať (20 %), která může nepříznivě ovlivnit schopnost řídit a obsluhovat stroje. Pokud u Vás dojde k ovlivnění pozornosti, neměl(a) byste vykonávat tyto činnosti. Pacienti užívající srdeční glykosidy, antiarytmika, diuretika, adrenokortikosteroidy, stimulující laxativa (léky na léčbu zácpy) by se měli před použitím tohoto přípravku poradit s lékařem. Při žlučových kamenech a jiných onemocněních žlučových cest konzultujte nejprve používání přípravku s lékařem.

 

Skladování:
V suchu, při teplotě do 25°C a vlhkosti do 70%.

Výrobce MEGAFYT
Kód produktu: MD305814
Druh zboží: Léčivý přípravek
Značka: Megafyt
Léková forma: Léčivý čaj
Indikační skupina: Phytopharmaca
Kód PDK 2127216
Kód SUKL 115289
ATC skupina V11
Farmakoterapeutická skupina RŮZNÉ PŘÍPRAVKY - FYTOFARMAKA A ŽIVOČIŠNÉ PRODUKTY (ČESKÁ ATC SKUPINA)
Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití. Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.