Megafyt Čajová směs při trávicích obtížích 20x1.5g

Léčivý přípravek

Tradiční rostlinný léčivý přípravek používaný při lehkých trávicích obtížích provázených nadýmáním, pocitem plnosti a napětím v břiše. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Tradiční rostlinný léčivý přípravek používaný při lehkých trávicích obtížích provázených nadýmáním, pocitem plnosti a napětím v břiše. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Megafyt Čajová směs při trávicích obtížích 20x1.5g"

Tradiční rostlinný léčivý přípravek používaný při lehkých trávicích obtížích provázených nadýmáním, pocitem plnosti a napětím v břiše.

Přípravek mohou užívat děti od 4 let, dospívající a dospělí.

Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití.

 

Použití:
1 nálevový sáček se přelije 250ml vroucí vody a nechá se 5 min vyluhovat v zakryté nádobě. Nesmí se vařit.
Pije se teplý, po doušcích, u kojenců po lžičkách nebo z dětské láhve. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.
Dospělí a dospívající od 12 let: pijí čaj 3x denně. Pokud se do 7 dnů nebudete cítit lépe nebo se Vám přitíží, poraďte se s lékařem.

 

Bez porady s lékařem přípravek užívejte nejdéle 2 týdny. Děti 4 – 12 let: pijí čaj 2 – 3x denně. Pokud se do 3 dnů Vaše dítě nebude cítit lépe nebo se mu přitíží, poraďte se s lékařem. Bez porady s lékařem přípravek podávejte dítěti nejdéle 1 týden. Dětem mladším 4 let podávejte pouze po poradě s lékařem!

 

Složení:
heřmánkový květ, nať máty peprné, proskurníkový kořen, lékořicový kořen, fenyklový plod

 

Velikost balení:
20 nálevovách sáčků po 1,5g

 

Upozornění:
Protože nejsou k dispozici dostatečné údaje, užívání přípravku u dětí do 4 let je třeba vždy konzultovat s dětským lékařem. Pokud trpíte gastroezofageálním refluxem (návrat žaludečního obsahu zpět do jícnu, projevující se pálením žáhy), neměl(a) byste tento přípravek užívat, neboť Vaše potíže mohou zesílit. Při žlučníkových kamenech či jiných onemocněních žlučových cest je vhodné používání čaje konzultovat s lékařem. Neužívejte při přecitlivělosti na léčivé látky přípravku. Neužívejte při přecitlivělosti na rostliny z čeledi miříkovitých (např. anýz, kmín, celer, koriandr, kopr), na menthol nebo anethol. Kvůli obsahu kořene lékořice přípravek nesmí užívat těhotné a kojící ženy. Nepoužívejte tento přípravek po uplynutí doby použitelnosti uvedené na obalu za „Použitelné do“. Nepoužitelné léčivo vraťte do lékárny.

 

Skladování:
Při teplotě do 25°C v původním obalu, aby byl přípravek chráněn před vlhkostí. Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí.

Značka Megafyt
Výrobce MEGAFYT
Kód produktu: MD372408
Druh zboží: Léčivý přípravek
Indikační skupina: Phytopharmaca
Kód PDK 3922599
Kód SUKL 247424
ATC skupina V11
Farmakoterapeutická skupina RŮZNÉ PŘÍPRAVKY - FYTOFARMAKA A ŽIVOČIŠNÉ PRODUKTY (ČESKÁ ATC SKUPINA)
Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití. Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.