URGO FIX Náplast textilní 5mx1.25cm

Zdravotnický prostředek

Bílá náplast z netkaného textilu vhodná pro citlivou pokožku. více

Produkt není dostupný

Bílá náplast z netkaného textilu vhodná pro citlivou pokožku. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"URGO FIX Náplast textilní 5mx1.25cm"

Bílá náplast z netkaného textilu vhodná pro citlivou pokožku. Páska je určená k fixaci či upevnění krytí a zdravotnických prostředků v oblastech bez napětí a tření. Hypoalergenní páska s mikropóry umožňuje pokožce dýchat a dobře se přizpůsobí pohybu. Páska je průchozí pro RTG.

Použití:
Aplikujte na vyčištěnou, dezinfikovanou a následně opláchnutou a osušenou pokožku. Odmotejte dostatečnou délku pásky na uchycení zdravotnického prostředku. Pásku lze snadno odtrhnout bez použití nůžek a tím přizpůsobit délku pásky dle potřeby. Vyměňujte nejméně každý den nebo podle lékařského předpisu.

Velikost balení:
5 m x 1,25 cm

Upozornění:
Není určeno pro fixaci nebo upevňování sond (hematologie, resuscitace, inkubátory). Pásku neaplikujte přímo na poškozenou pokožku, sliznici nebo na vlhkou pokožku. Nesterilizujte. Současná přítomnost mastných produktů nebo ochlupení může mít vliv na přilnavost a vést k uvolnění zdravotnického prostředku uchyceného náplastí (podložka, katetr). Při použití v loketní jamce pásku nalepte příčně ve směru záhybu lokte. Dlouhodobé používání vlhkých materiálů, používání v oblasti kloubů nebo na místech vystavených tření může mít vliv na přilnavost a může prodlužovat hojení rány (časté výměny krytí, infekce z důvodu nedostatečné přilnavosti podložky nebo zdravotnického prostředku). Použitou pásku znovu nepoužívejte.

Značka Urgo
Výrobce URGO
Kód produktu: MD303126
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 2995240
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.