Omron Teploměr digitální Flex-Temp Smart

Zdravotnický prostředek

Rychlý digitální teploměr, délka měření 10 sekund. Ohebný flexi-hrot pro komfortní, snadné použití, vodě-odolný, paměť poslední naměřené hodnoty, zvuková signalizace. více

Produkt není dostupný

Rychlý digitální teploměr, délka měření 10 sekund. Ohebný flexi-hrot pro komfortní, snadné použití, vodě-odolný, paměť poslední naměřené hodnoty, zvuková signalizace. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Omron Teploměr digitální Flex-Temp Smart"

Rychlý digitální teploměr, délka měření 10 sekund. Ohebný flexi-hrot pro komfortní, snadné použití, vodě-odolný, paměť poslední naměřené hodnoty, zvuková signalizace.

Tento digi.teploměr OMRON vyniká ohebným flexi-hrotem pro komfortní měření, snadné a velmi rychlé měření 10 sec., novým lékařským designem, snadnou obsluhou, popsanou v doprovodném návodu: po vyjmutí teploměru z krabičky, stiskněte zapínací tlačítko, ozve se krátký akustic.signál zapnutí, pak přiložte teploměr dle způsobu měření (axilární, retální či orální) na zvolené místo lidského těla.

Přístroj nečistěte jiným způsobem, či látkou, než je popsáno v doprovodném návodu u výrobku, mohlo by to ovlivnit funkčnost a přesnost přístroje.

Použití:
Teplotu měřte pravidelně, vždy vzhledem k aktuálnímu zdravotnímu stavu.

Upozornění:
Před použitím si pozorně prostudujte návod k použití.

Výrobce OMRON
Kód produktu: MD274227
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Značka: Omron
Kód PDK 4015672104914
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.