MedPharma Ovulační test 20mlU/ml 6ks

Zdravotnický prostředek

MedPharma Ovulační test (20mlU/ml) je diagnostický zdravotnický prostředek in vitro pro sebetestování. Jedná se o jednorázový testovací proužek s pohárkem na moč. Citlivost 20mlU/ml. více

Produkt není dostupný

MedPharma Ovulační test (20mlU/ml) je diagnostický zdravotnický prostředek in vitro pro sebetestování. Jedná se o jednorázový testovací proužek s pohárkem na moč. Citlivost 20mlU/ml. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"MedPharma Ovulační test 20mlU/ml 6ks"

MEDPHARMA OVULAČNÍ TEST je vysoce přesný, rychlý a hygienický ovulační test pro přesné stanovení termínu ovulace, který si snadno můžete provést sama. Zvýšíte tak možnost Vašeho otěhotnění. Jednorázový testovací proužek s nádobkou na moč.

JAK TENTO TEST FUNGUJE?

MEDPHARMA OVULAČNÍ TEST zjišťuje přítomnost luteinizačního hormonu (LH) v moči, který Vám pomůže maximalizovat Vaše šance přirozeně otěhotnět. Luteinizační hormon (LH) je zodpovědný za konečnou fázi zrání a následnou ovulaci vajíčka. K prudkému, ale krátkodobému zvýšení hladiny luteinizačního hormonu dochází 24–36 hodin před ovulací. Toto zvýšení je nazýváno LH nárůst. Pokud dojde k pohlavnímu styku v průběhu prudkého LH nárůstu (v den před ovulací a v den ovulace, tzn. v období 24–36 hodin po LH nárůstu), je největší pravděpodobnost, že otěhotníte. Ovulace může být nepravidelná z důvodů různých okolností, emocí a dalších faktorů v životě. Proto nemůžete předpokládat, že ovulace nastane vždy ve stejnou dobu po menstruaci. Proto je potřeba test v každém menstruačním cyklu provádět znovu.

MEDPHARMA OVULAČNÍ TEST je imunochromatografický test založený na stanovení lidského luteinizačního hormonu (LH) sendvičovou imunoanalytickou metodou. Tento ovulační test obsahuje speciálně upravenou membránu, na které jsou navázané protilátky, které s tímto hormonem specificky reagují. Speciální protilátky se nacházejí na membráně v testovací i kontrolní zóně. Po aplikaci vzorku moči dochází ke vzlínání vzorku membránou kapilárním působením až ke kontrolní zóně. Negativní výsledek testu (nedostatečně vysoká hladina LH) se projeví vznikem růžovo-fialově zbarveného proužku pouze v kontrolní zóně„C“. V případě pozitivního nálezu se objeví růžovo-fialově zbarvený proužek také v testovací zóně „T“. Růžovo-fialový proužek v kontrolní zóně se musí objevit při každém testování, slouží jako vnitřní kontrola správné funkce činidel a správného provedení.

Velikost balení:
6ks

Upozornění:
Určeno k vnějšímu použití.

Skladování:
Při pokojové teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem.

Značka MedPharma
Výrobce MEDPHARMA
Kód produktu: MD318930
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 3225944
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.