MedPharma Těhotenský test 10mlU/ml 2ks

Zdravotnický prostředek

MedPharma Těhotenský test (10mlU/ml) je diagnostický zdravotnický prostředek in vitro pro sebetestování. Jedná se o jednorázový testovací proužek s pohárkem na moč. Citlivost 10mlU/ml. 2 testy v balení. více

Produkt není dostupný

MedPharma Těhotenský test (10mlU/ml) je diagnostický zdravotnický prostředek in vitro pro sebetestování. Jedná se o jednorázový testovací proužek s pohárkem na moč. Citlivost 10mlU/ml. 2 testy v balení. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"MedPharma Těhotenský test 10mlU/ml 2ks"

Vysoce přesný těhotenský test s nádobkou na moč.
Použití kdykoliv během dne. Citlivost 10mIU/ml.

In vitro diagnostika pro sebetestování.

MEDPHARMA TĚHOTENSKÝ TEST je vysoce přesný, rychlý a hygienický těhotenský test pro včasné zjištění těhotenství, který si snadno můžete provést sama. Jednorázový testovací proužek s nádobkou na moč.

JAK TENTO TEST FUNGUJE?

MEDPHARMA TĚHOTENSKÝ TEST zjišťuje přítomnost lidského choriového gonadotropinu (hCG). Lidský choriový gonadotropin (hCG) je hormon vytvářený placentou a vylučovaný do moči již krátce po oplodnění. Jedná se o metodu kvalitativního stanovení lidského choriového gonadotropinu (hCG) v moči.

MEDPHARMA TĚHOTENSKÝ TEST je vysoce kvalitní imunochromatografický test založený na stanovení lidského choriového gonadotropinu (hCG) sendvičovou imunoanalytickou metodou (hCG). Tento těhotenský test obsahuje speciálně upravenou membránu, na které jsou navázané protilátky, které s tímto hormonem specificky reagují. Speciální protilátky se nacházejí na membráně v testovací i kontrolní zóně. Po ponoření testovacího proužku do vzorku moči dochází ke vzlínání vzorku membránou kapilárním působením až ke kontrolní zóně. Negativní výsledek testu se projeví vznikem růžovo-fialově zbarveného proužku pouze v kontrolní zóně „C“, v případě pozitivního nálezu se objeví růžovo-fialově zbarvený proužek také v testovací zóně „T“. Růžovo-fialový proužek v kontrolní zóně se musí objevit při každém testování, slouží jako vnitřní kontrola správné funkce činidel a správného provedení.

Velikost balení:
2ks

Upozornění:
Určeno k vnějšímu použití.

Skladování:
Při pokojové teplotě do 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem.

Značka MedPharma
Výrobce MEDPHARMA
Kód produktu: MD318932
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 3225969
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.