URGO BURNS Voděodolné náp.na popáleniny 5x7cm 6ks

Zdravotnický prostředek

Sterilní náplast k okamžitému použití na ošetření popálenin 1. stupně, povrchových popálenin 2. stupně a povrchových ran v domácnosti. více

Produkt není dostupný

Sterilní náplast k okamžitému použití na ošetření popálenin 1. stupně, povrchových popálenin 2. stupně a povrchových ran v domácnosti. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"URGO BURNS Voděodolné náp.na popáleniny 5x7cm 6ks"

Náplast URGO Na popáleniny lipidokoloid o velikosti 5x7cm je připravena k okamžitému použití a je určena k ošetření povrchových popálenin 1. a 2. stupně a povrchových ran, ke kterým dochází v domácnosti. Krytí: rychle tiší bolest, urychluje hojení, nepřilepí se k ráně a výměna je díky tomu bezbolestná. Polštářek: absorpční polštářek odvádí z rány přebytečnou vlhkost. Ochranná vrstva náplasti je měkká a příjemná, neomezuje v pohybu - její měkká vrstva absorbuje vlhkost. Náplasti jsou sterilní.

Použití:
Obnovení prvního krytí je třeba provést po 24 hodinách, poté každých 48 hodin. Obvykle trvá hojení 5 až 6 dnů.

Velikost balení:
6 ks

Upozornění:
Nepoužívejte u hlubokých popálenin 2. stupně, 3. stupně nebo při popálení na obličeji. V těchto případech je nezbytné dodržovat doporučení lékaře.

Značka Urgo
Výrobce LABORATOIRES URGO
Kód produktu: MD359758
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 3834240
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.