URGO FIX Náplast textilní 5mx2.5cm

Zdravotnický prostředek

Fixační náplast na cívce, kotoučová, prodyšná, textilní, tělové barvy. Neelastická. Snadno trhatelná, bez použití nůžek. více

Produkt není dostupný

Fixační náplast na cívce, kotoučová, prodyšná, textilní, tělové barvy. Neelastická. Snadno trhatelná, bez použití nůžek. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"URGO FIX Náplast textilní 5mx2.5cm"

Kotoučová fixační náplast URGO Fix bezpolštářková. Na fixaci obvazů či překrytí sterilních polštářků nebo upevnění gázy, sond, cévky atd.. K těmto účelům výborně poslouží náplasti na cívce. Náplast je prodyšná. Náplast lze dělit bez použití nůžek.

Použití:
Aplikujte na vyčištěnou, dezinfikovanou a následně opláchnutou a osušenou pokožku. Odmotejte dostatečnou délku pásky na uchycení zdravotnického prostředku. Pásku lze snadno odtrhnout bez použití nůžek a tím přizpůsobit délku pásky dle potřeby. Vyměňujte nejméně každý den nebo podle lékařského předpisu.

Velikost balení:
5 m x 2,5 cm

Upozornění:
Není určeno k fixaci/upevnení vlhkých pomůcek nebo sond (hematologie, intenzivní péce, inkubátory). Pásku neaplikujte přímo na poškozenou pokožku, sliznici, puchýře (riziko podráždení, zánětu, bolesti).

Značka Urgo
Výrobce URGO
Kód produktu: MD303125
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 2995232
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.