GS Mamatest Comfort 10 Těhotenský test ČR/SK

Rychlé a snadné zjištění těhotenství, komfortní aplikace přímo do proudu moči. více

Produkt není dostupný

Rychlé a snadné zjištění těhotenství, komfortní aplikace přímo do proudu moči. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"GS Mamatest Comfort 10 Těhotenský test ČR/SK"

GS Mamatest Comfort 10 je rychlý a spolehlivý těhotenský test, který můžete provádět Vy sama. Zjišťuje přítomnost lidského choriového gonadotropinu (hCG), který se objevuje v moči již ve velmi časném období těhotenství. Těhotenství spolehlivě zachytí již první den vynechání pravidelné menstruace. Test můžete provádět kdykoliv během dne. Nejvhodnější však je první ranní moč, která obsahuje – jste-li těhotná – nejvíce těhotenského hormonu.

Oceníte jeho snadné a hygienické použití do proudu moči. Test může být proveden i ponořením absorbujícího konce proužku do nádobky s močí.

Použití:
Otevřete sáček roztržením podél zářezu a vyndejte z něj testovací tyčinku.
Jednou rukou uchopte kulatý konec testovací tyčinky. Druhou rukou sejměte kryt z absorpční části na opačném konci.
Držte testovací tyčinku tak, aby její absorpční část směřovala dolů. Začněte močit. Vložte absorpční část do proudu moči alespoň na 10 sekund. Nemočte mimo označenou část. Můžete rovněž zachytit moč do čistého krytu nebo čisté a suché nádobky a alespoň na 3 sekundy ponořit polovinu absorpčního polštářku do moči.
Nasaďte kryt a čekejte, až se objeví barevné proužky. Pozitivní výsledek můžete pozorovat již během 1 minuty, avšak pro potvrzení negativního výsledku je třeba vyčkat 3 minuty, dokud reakce neproběhne úplně. Neodečítejte výsledek testu po uplynutí 5 minut.

Velikost balení:
1 těhotenský test

Upozornění:
Nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti, kterou najdete na obalu. Nepoužívejte, pokud je ochranný sáček roztržený nebo poškozený. Pouze pro použití k diagnostice v nádobce se vzorkem moči (in vitro). Nepoužívat vnitřně! Sáček otvírejte až těsně před použitím. Použitý test zlikvidujte spolu s domácím odpadem. Testovací sada se smí použít pouze jednou.

Skladování:
V suchu při teplotě 2–30°C. Nezmrazujte. Skladujte mimo dosah dětí.   

Značka GS
Výrobce GREEN SWAN
Kód produktu: MD287738
Kód PDK 2819333
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.