VivaDiag SARS-CoV-2 Ag Rapid Test 25ks

Zdravotnický prostředek

Rychlý test SARS-CoV-2 Ag COVID-19 je určen pro rychlou kvalitativní detekci antigenu SARS-CoV-2 ve vzorku získaného stěrem z nosu, krku nebo nosohltanu. 25 ks testovacích sad v balení. více

Produkt není dostupný

Rychlý test SARS-CoV-2 Ag COVID-19 je určen pro rychlou kvalitativní detekci antigenu SARS-CoV-2 ve vzorku získaného stěrem z nosu, krku nebo nosohltanu. 25 ks testovacích sad v balení. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"VivaDiag SARS-CoV-2 Ag Rapid Test 25ks"

Rychlý test SARS-CoV-2 Ag COVID-19 je určen pro rychlou kvalitativní detekci antigenu SARS-CoV-2 ve vzorku získaného stěrem z nosu, krku nebo nosohltanu. 25 ks testovacích sad v balení.

Možnosti odběru vzorku: 
Výtěr z nosu
Je důležité dostat co nejvíce sekrece. Vložte sterilní tampon do jedné nosní dírky. Špička tamponu by měla být zasunuta cca 2,5 cm od okraje nosní dírky. Tampón 5krát převalte přes sliznici nosní dírky, abyste zajistili, že se shromáždí hlen i buňky. Tento postup opakujte pro druhou nosní dírku, abyste zajistili, že je odebrán dostatečný vzorek z obou nosních dutin (použijte stejný tampon).

Výtěr z krku (Orofaryngeální výtěr)
Je důležité dostat co nejvíce sekrece. Umístěte sterilní tampon do zadní oblasti hrdla. Mírně protřete mandle a stěnu hltanu, abyste získali vzorek. Při vyjímání tamponu se prosím nedotýkejte jazyka.

Výtěr z nosohltanu
Je důležité dostat co nejvíce sekrece. Vložte sterilní tampon do nosní dírky, která má při vizuální kontrole největší sekreci. Držte tampon poblíž spodní části septa nosu a jemně zatlačte tampon do zadního nosohltanu. Tampón pětkrát otočte a poté jej vyjměte z nosohltanu.


Specifikace:

Princip testu: Chromatografická imunoesej
Typ vzorku: pro stěry z nosní sliznice, orofaryngu, nasofaryngu
Velikost vzorku: 60 µl (3 kapky)
Testovací doba: 15 minut
Okolní teplota: 15-30°C
Specificita: 100%
Senzitivita: 95,04%
Klinická přesnost: 98,91%

Obsah balení:
25 testovacích sad, 25 extrakčních tub a roztok, 25 sterilních tamponů, 1 stojan na tuby, 1 příbalová informace

Upozornění:
Test slouží výhradně k diagnostice in vitro. Určeno pro zdravotnické odborníky. Důkladně si prostudujte přiloženou pžíbalovou informaci. Produkt slouží k jednorázovému použití, nerecyklujte jej. Použitý produkt, vzorky i další spotřební materiál zlikvidujte podle platných předpisů jako zdravotnický odpad. Z hygienických důvodů není toto zboží možné vracet.

Ke stažení:
Prohlášení o shodě
Grafický návod odběru

Značka VivaDiag
Výrobce VIVACHEK BIOTECH
Kód produktu: MD376757
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 4542131
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.