FlowFlex SARS-CoV-2 antigenní test 1ks

Zdravotnický prostředek

SARS-CoV-2 je rychlý antigenní test chromatografická imunometoda s laterálním tokem pro kvalitativní detekci nukleokapsidového proteinového antigenu viru SARS-CoV-2 ve vzorcích výtěru z nosu. více

Produkt není dostupný

SARS-CoV-2 je rychlý antigenní test chromatografická imunometoda s laterálním tokem pro kvalitativní detekci nukleokapsidového proteinového antigenu viru SARS-CoV-2 ve vzorcích výtěru z nosu. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"FlowFlex SARS-CoV-2 antigenní test 1ks"

SARS-CoV-2 rychlý antigenní test je kvalitativní membránová chromatografická imunometoda pro kvalitativní detekci nukleokapsidového proteinového antigenu viru SARS-CoV-2 v lidských vzorcích výtěru z nosu přímo od osob, u kterých má jejich poskytovatel zdravotní péče podezření na COVID-19, během prvních 7 dnů od projevení symptomů.

Rychlý antigenní test pro výtěr z nosu. Nejedná se o test z nosohltanu. Výtěr se provádí aplikací pouze 2,5 cm.

Klinická citlivost, specifita a přesnost testu:

Relativní citlivost: 97,1% (93,1%-98,9%)*

Relativní specificita: 99,5% (98,2%-99,9%)*

Přesnost: 98,8% (97,6%-99,5%)*

*95% interval spolehlivosti

Výrobce:

Rychlý test na antigen SARS-CoV-2 (Vlastní testování): ACON Biotech (Hangzhou) Co., Ltd. No.210 Zhenzhong Road, West Lake District, Hangzhou, P.R.China, 310030

Jednorázová Tyčinka: Jiangsu Changfeng Medical Industry Co., Ltd. Touqiao Town, Guangling District, Yangzhou 225109, Jiangsu, P.R China nebo Jiangsu HanHeng Medical Technology Co., Ltd. 16-B4, #1 North Qingyang Road, Tianning District, Changzhou, 213017 Jiangsu P.R. China

Sada obsahuje:

testovací kazetu

zkumavku s extrakčním pufrem

jednorázovou tyčinku

sáček na odpad

příbalový leták

Interpretace výsledku:

Negativní: zobrazuje se pouze kontrolní linie (C) a testovací linie (T) ne. To znamená, že nebyl detekován žádný antigen SARS-CoV-2. Negativní výsledek testu naznačuje, že v současné době pravděpodobně nemáte onemocnění COVID-19. Při kontaktu s ostatními nadále dodržujte všechna příslušná pravidla a ochranná opatření. Infekci můžete mít, i když je test negativní. Pokud máte podezření, test opakujte po 1 - 2 dnech, protože koronavirus nelze přesně detekovat ve všech fázích infekce.

Pozitivní: Zobrazuje se kontrolní linie (C) a testovací linie (T). To znamená, že byl detekován antigen SARS-CoV-2. POZNÁMKA: Jakákoli slabá čára v oblasti testovací linie (T) by měla být považována za pozitivní. Pozitivní výsledek testu znamená, že je velmi pravděpodobné, že v současné době máte onemocnění COVID-19. Okamžitě kontaktujte svého lékaře / praktického lékaře nebo místní zdravotní oddělení. Postupujte podle místních pokynů pro sebeizolaci. Je třeba provést potvrzovací test PCR.

Neplatný: Kontrolní linie (C) se nezobrazuje. Pravděpodobným důvodem neplatného výsledku je nedostatek objemu vzorku nebo nesprávná operace. Znovu si přečtěte pokyny a opakujte test s novou kazetou. Pokud jsou výsledky testu stále neplatné, kontaktujte svého lékaře nebo testovací centrum COVID-19.

Upozornění

Před provedením testu si pozorně přečtěte příbalovou informaci k antigenu pro rychlý test na antigen SARS-CoV-2. Nedodržení pokynů může vést k nepřesným výsledkům testu.

Použitelnost vlastního testování jednotlivcem ve věku do 18 let nebyla stanovena. Doporučuje se, aby jedinec mladší 18 let byl testován dospělým.

Nepoužívejte test po uplynutí doby použitelnosti uvedené na sáčku.

Pokud je sáček poškozen, test nepoužívejte.

Všechny použité testy, vzorky a potenciálně kontaminované materiály by měly být zlikvidovány v souladu s místními předpisy.

Vlhkost a teplota mohou nepříznivě ovlivnit výsledky.

Testovací linie pro vzorek s vysokou virovou zátěží se může stát viditelnou do 15 minut nebo jakmile vzorek projde oblastí testovací linie.

Testovací linie pro vzorek s nízkou virovou zátěží může být viditelná do 30 minut.

Pokud dojde ke krvácení z nosu, nesbírejte vzorky výtěru z nosu.

Ke stažení

Prohlášení o shodě

Příbalové leták 

 

Výrobce ACCON BIOTECH (HANGZHOU)
Kód produktu: MD377634
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Značka: FlowFlex
Kód PDK 4562741
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.