ExAller při alergii na roztoče domác. prachu 150ml

Zdravotnický prostředek

Při léčbě a prevenci alergie na roztoče domácího prachu. Eliminuje 99 % roztočů. 100% přírodní. Výsledky ověřené v praxi. více

Produkt není dostupný

Při léčbě a prevenci alergie na roztoče domácího prachu. Eliminuje 99 % roztočů. 100% přírodní. Výsledky ověřené v praxi. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"ExAller při alergii na roztoče domác. prachu 150ml"

Zdravotnický prostředek ExAller se používá při léčbě a prevenci alergie na roztoče domácího prachu. Jeho unikátní mechanismus účinku přípravku je založen na napodobení čichového signálu (agregační feromony), jehož prostřednictvím roztoči komunikují a shromažďují se. Vědecké a klinické studie ukazují, že přípravek ExAller bezpečně a účinně odstraňuje 99 % roztočů z matrací, lůžkovin, koberců, čalounění či plyšových hraček.

Použití:
K eliminaci roztočů domácího prachu používejte 1x týdně po dobu tří týdnů. Preventivně proti opětovnému výskytu roztočů používejte 1x za měsíc. Před prvním použitím přípravku ExAller odstraňte hliníkové víčko a připevněte rozprašovač. Před každým použitím přípravek ExAller důkladně protřepejte. Připravte matraci a polštář: Z matrace odstraňte chránič matrace (pokud používáte). Na matraci a polštář povlékněte klasické ložní povlečení. Můžete použít i bavlněný ručník nebo jinou vhodnou bavlněnou textilii. Přilákejte roztoče: Nastříkejte roztok ExAller rovnoměrně po celém povrchu povlečené matrace i polštáře (matrace na jednolůžko: 24 stisknutí spreje; matrace na dvojlůžko: 48 stisknutí spreje; polštář: 3 stisknutí spreje). Nechte sprej ExAller působit minimálně jednu a maximálně dvě hodiny. Poté použité povlečení sejměte. Odstraňte roztoče z povlečení: Vyperte použité povlečení v pračce při teplotě 60 °C. Nepoužívejte aviváž. Odstraňte alergeny z matrace a lůžkovin: Ošetřenou matraci a polštář vysajte vysavačem. Toto je nutné pouze u prvních třech aplikací.

Složení:
Roztok z esenciálních olejů meduňky lékařské a voňatky citronové.

Velikost balení:
150 ml

Upozornění:
Vyhněte se kontaktu s očima. Výrobek nebyl testován u dětí mladších 3 let a u těhotných nebo kojících žen. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zdravotnický prostředek, čtěte pečlivě návod k použití a informace o bezpečném používání.

Značka ExAller
Výrobce ACAR´UP CONSUMER HEALTH
Kód produktu: MD371775
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 3971422
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.