Walmark Sinulan Forte allergy nosní sprej 15ml

Zdravotnický prostředek

Sinulan Forte Allergy je zdravotnický prostředek, který vytváří ochranný film na nosní sliznici, a omezuje nebo zabraňuje tak přímému kontaktu alergenů a patogenů se sliznicí. více

Produkt není dostupný

Sinulan Forte Allergy je zdravotnický prostředek, který vytváří ochranný film na nosní sliznici, a omezuje nebo zabraňuje tak přímému kontaktu alergenů a patogenů se sliznicí. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Walmark Sinulan Forte allergy nosní sprej 15ml"

Walmark Sinulan Forte Allergy je zdravotnický prostředek, který vytváří ochranný film na nosní sliznici, a omezuje nebo zabraňuje tak přímému kontaktu alergenů a patogenů se sliznicí. Tím předchází nebo minimalizuje projevy rinitidy (rýmy) a rinosinusitidy (zánět dutiny nosní a vedlejších nosních dutin). Jeho ochranná funkce je dána obsahem xyloglukanu, přírodního polymeru, který vykazuje schopnost chránit epitel a snižovat nadměrnou sekreci tekutin, jako je nosní sekret.
Sinulan Forte Allergy je speciálně navržen k regulaci a léčbě symptomů rinitidy i rinosinusitidy různého původu, zejména však alergického původu.
Sinulan Forte Allergy ulevuje od projevů alergií způsobených pyly, prachem nebo domácími zvířaty vytvořením překážky pro pronikání vzdušných alergenů. Sinulan Forte Allergy lze užívat i preventivně v době, kdy předpokládáme pobyt v prostředí se zvýšeným obsahem vzdušných alergenů (období květu, práce na zahradě, domácí úklid, apod.), jelikož jeho působení přináší ochranu již v raném stádiu, ještě před propuknutím prvních projevů.

Použití:
Sinulan Forte Allergy používejte vždy podle návodu k použití. Před jeho užitím konzultujte se svým lékařem nebo pracovníkem lékárny, pokud máte pochybnosti nebo pokud příznaky přetrvávají.
Aplikujte 1 až 2 vstřiky do každé nosní dírky 3-4x denně. Doporučuje se užívat pravidelně od chvíle, kdy se pravděpodobně objeví první příznaky a v průběhu rýmy. Dávka může být zvýšena podle závažnosti symptomů.

1. Lehce se vysmrkejte, abyste vyčistili nosní dírky.
2. Protřepejte lahvičku a odstraňte ochranné víčko.
3. Uchopte lahvičku ukazováčkem a prostředníčkem každým z jedné strany a palcem na dně lahvičky. Skloňte hlavu lehce dopředu a ucpěte jednu nosní dírku druhou rukou jemným tlakem prstu na stranu nosu.
4. Vsuňte aplikátor do volné nosní dírky a vstříkněte jednou nebo dvakrát.
5. Poté vsuňte aplikátor i do druhé nosní dírky a opakujte stejné kroky popsané výše.
6. Aplikátor znovu uzavřete víčkem.

Složení:
xyloglukan, methylsulfonylmethan, sorban draselný, sodná sůl EDTA, kyselina boritá, hydroxid sodný a solný roztok

Velikost balení:
15ml

Upozornění:
Před použitím si pozorně prostudujte návod k použití. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti na xyloglukan nebo jakoukoli jinou složku produktu. V případě výskytu alergické reakce na Sinulan Forte Allergy okamžitě užívání ukončete.

Skladování:
V suchu a temnu, při teplotě do 25 °C. Ukládat mimo dosah dětí.

Značka Walmark
Výrobce WALMARK
Kód produktu: MD363616
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 3877033
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.