HUMER Ucpané uši sprej 50ml

Zdravotnický prostředek

HUMER UCPANÉ UŠI je sprej, který napomáhá změkčit a rozpustit mazovou zátku, usnadnit její odstranění a zklidnit zvukovod. více

Produkt není dostupný

HUMER UCPANÉ UŠI je sprej, který napomáhá změkčit a rozpustit mazovou zátku, usnadnit její odstranění a zklidnit zvukovod. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"HUMER Ucpané uši sprej 50ml"

HUMER UCPANÉ UŠI je sprej, který napomáhá změkčit a rozpustit mazovou zátku, usnadnit její odstranění a zklidnit zvukovod. Pomocí patentovaného ergonomického pružného rozprašovače dochází k rozprostření roztoku podél stěny zvukovodu. Speciální sprej umožňuje jemné a bezpečné rozptýlení roztoku bez přímého kontaktu s ušním bubínkem.

Použití:
Dospělí a děti od 6 let: Aplikujte 3x denně po dobu 5 - 7 dnů. Před použitím dobře protřepejte. Během aplikace doporučujeme stát nad umyvadlem nebo ve sprše. Držte hlavu rovně nebo ji mírně nakloňte na opačnou stranu, než je ucpaný zvukovod. Jemně zasuňte trysku do postiženého ucha až po zarážku na rozprašovači. Stlačte na 1 vteřinu.

Složení:
Hypertonická mořská voda (obsah halogenidů vyjádřený jako NaCl: 15g/l), voda, rostlinný glycerin, neionogenní surfaktant. Bez konzervačních látek.

Velikost balení:
50 ml

Upozornění:
Nepoužívejte u dětí do 6 let. Nepoužívejte v případě proděravění ušního bubínku, bolesti ucha, ušní průchodku nebo pokud jste prodělal/a operaci mastoidu (výčnělek spánkové kosti).

Značka Humer
Výrobce YS LAB 2
Kód produktu: MD373639
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Kód PDK 4502952
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.