Linola sept Roztok na kloktání a výplach úst 375ml

Zdravotnický prostředek

Koronavirová profylaxe snížením virové nálože v ústech a krku fyzikální cestou více

Produkt není dostupný

Koronavirová profylaxe snížením virové nálože v ústech a krku fyzikální cestou více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Linola sept Roztok na kloktání a výplach úst 375ml"

Koronaviry a další patogeny pronikají do těla ústy a hrdlem a rychle se množí. Poté se mohou šířit v těle a při mluvení, kýchání nebo kašlání přenášet kapénkami na další osoby. Povrchově aktivní látky obsažené v přípravku Linola Sept ulpívají na povrchu virů. To znamená, že se viry pak nemohou vázat na lidské buňky a nemohou tak infikovat ústa a hrdlo. Kloktáním roztoku se snižuje virová nálož v ústní dutině a krku, čímž se minimalizuje riziko přenosu koronaviru. Přípravek proto slouží jako koronavirová profylaxe. Roztok ke kloktání a vyplachování úst jako takový neposkytuje ochranu před koronavirovou infekcí. Doporučujeme používání přípravku jako profylaxe proti koronaviru spolu s dalšími dobře známými opatřeními (mytí rukou, nošení roušky, udržování bezpečné vzdálenosti od ostatních osob a časté větrání místností). Klinicky testováno.

Použití:
Linola® sept Roztok ke kloktání a vyplachování úst jemně protřepejte a pomocí dávkovacího víčka odměřte asi 10–20 ml.Při protřepávání se smíchávají složky přípravku a dochází k jeho napěnění. Roztok neřeďte. Po dobu 60 vteřin kloktejte v krku a vyplachujte ústní dutinu. Pro snížení pěnivosti střídejte mezi kloktáním v krku a vyplachováním ústní dutiny.Přípravek nepolykejte.Po aplikaci ústa a krk nevyplachujte vodou.Po použití vypláchněte dávkovací víčko.

Složení:
Aqua, Sorbitol, Xylitol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Lauryl Sulfate, Cellulose Gum, Hydroxyapatite, Phenoxyethanol, Zinc PCA, Sodium Benzoate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Phosphoric Acid, Sodium Saccharin, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Lactoferrin, Sodium Hyaluronate, Aroma, Benzyl Alcohol

 

Velikost balení:
375 ml

Upozornění:
Před použitím zdravotnického prostředku si pozorně přečtěte návod k použití a uchovávání. Roztok ke kloktání a vyplachování úst nesmí používat děti a jednotlivci, kteří nemají kontrolu nad polykacím reflexem

Výrobce DR WOLFF
Kód produktu: MD379187
Druh zboží: Zdravotnický prostředek
Značka: Linola
Kód PDK 4575487
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.