PROIBS 30 sáčků

PROIBS je certifikovaný zdravotnický prostředek na léčbu příznaků IBS, jako jsou žaludeční křeče, nadýmání a změny stolice (průjem a/nebo zácpa). více

Produkt není dostupný

PROIBS je certifikovaný zdravotnický prostředek na léčbu příznaků IBS, jako jsou žaludeční křeče, nadýmání a změny stolice (průjem a/nebo zácpa). více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"PROIBS 30 sáčků"

PROIBS je certifikovaný zdravotnický prostředek na léčbu příznaků IBS, jako jsou žaludeční křeče, nadýmání a změny stolice (průjem a/nebo zácpa). IBS (syndrom dráždivého tračníku) je běžná funkční porucha střev charakterizovaná bolestmi břicha, nadýmáním a změnami stolice.

Použití:
Užívejte PROIBS 1-2krát denně. Tento přípravek je vhodný pro dlouhodobé užívání. Pokud ho však užíváte delší dobu nebo pokud se vaše příznaky zhorší, měli byste se poradit s vaším lékařem nebo lékárníkem.
PROIBS se nedoporučuje pro děti do 13 let. Rozpusťte obsah jednoho sáčku ve sklenici vody.

Složení:
Jeden sáček PROIBS obsahuje 250 mg extraktu AVH200, což je aktivní složka získaná z rostliny Aloe barbadensis Mill.
Další složky: fruktóza, inulin, kyselina citronová, hydrogenuhličitan sodný, kyselina askorbová (vitamin C), oxid křemičitý, fosforečnan vápenatý, hořečnaté soli mastných kyselin, citronové aroma, vitamin B2 (riboflavin 5-fosfát).

Obsah balení:
10 sáčků

Upozornění:
Nejsou známy žádné nežádoucí účinky. Neužívejte PROIBS, pokud jste přecitlivělí (alergičtí) na kteroukoli ze složek.

Výrobce C HEDENKAMP
Kód produktu: MD387839
Značka: Proibs
Kód PDK 4709896
Zdravotnický prostředek používejte v souladu s návodem k použití. Čtěte pečlivě informace o bezpečném používání prostředku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.