Saloos Hyaluronové sérum 15ml

Kosmetika

Obsahuje vysoko a nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, které zajišťují okamžitý a přitom dlouhodobý účinek. Minimalizuje vrásky a drobné jizvy. Fucocert, patentovaný anti age komplex podporuje regeneraci pokožky a vrací ji svěží a zářivý vzhled. více

Produkt není dostupný

Obsahuje vysoko a nízkomolekulární kyselinu hyaluronovou, které zajišťují okamžitý a přitom dlouhodobý účinek. Minimalizuje vrásky a drobné jizvy. Fucocert, patentovaný anti age komplex podporuje regeneraci pokožky a vrací ji svěží a zářivý vzhled. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Saloos Hyaluronové sérum 15ml"

Intenzivní pleťové sérum s kyselinou hyaluronovou a patentovaným anti-age komplexem FUCOCERT® důkladně hydratuje a viditelně omlazuje. Chrání buňky před oxidativním stresem a působí proti podráždění pleti. Nanáší se ráno a večer na vyčištěnou pleť jako podklad pro další péči, kterou podporuje a současně neruší žádnou vůní.

Účinné hydratační sérum
S věkem postupně klesá stav hydratace v pleti. Výsledkem je ztráta elasticity – pleť přestává být vypnutá a začnou se objevovat první vrásky. Hyaluronové sérum dokáže tyto projevy zmírnit, důkladně hydratovat a pleť viditelně omladit. Dokáže také minimalizovat drobné jizvy.
Kyselina hyaluronová je tělu přirozená látka. Váže na sebe vodu a udržuje ji v pleti. Má velmi důležitou roli pro regenerační procesy kožních buněk. Její nejvyšší možná koncentrace v séru se postará o okamžitou i dlouhodobou hydrataci a zpevnění pleti.

Vysoce funkční, patentované složení
V účinné kombinaci s patentovaným anti-age komplexem FUCOCERT® aktivně zajišťuje pleti omlazující péči, která napomáhá proti vráskám. Vytváří ochranný hydratační film, který pomáhá předcházet ztrátě vlhkosti z pleti a nadměrnému vysušování. Chrání před dehydratací pleti také v zimním a letním období, kdy je vystavena nepříznivým vlivům počasí.
Hyaluronové sérum je špičkovým přírodním produktem, který poskytne šetrnou péči každé pleti včetně mastné a aknózní. Má příjemnou gelovou konzistenci, která se snadno a rychle vstřebává. Je tak zároveň ideální bází pod make-up.

Přírodní účinné látky
100% nízkomolekulární kyselina hyaluronová proniká do hlubších vrstev pokožky a podporuje dlouhodobou hydrataci.
100% vysokomolekulární kyselina hyaluronová dodává pleti maximum hydratace s viditelným okamžitým účinkem.
Patentovaný anti-age komplex FUCOCERT® násobí hydratační účinky kyseliny hyaluronové a aktivně podporuje regeneraci a zklidnění pleti.

Použití:
Naneste přiměřené množství séra na vyčištěný mírně navlhčený obličej, krk a dekolt ráno i večer a jemně vetřete nebo vmasírujte.
Díky své lehké konzistenci se rychle vstřebá.
Můžete jej použít samostatně nebo jako podklad pro další péči, kterou podporuje a současně neruší žádnou vůní.

Složení:
Voda, Pentylene Glycol, Sodná sůl kyseliny hyaluronové, Provitamin B5, Hydratační složka z rostlinného oleje, Součást patentované intenzivní hydratační složky přírodního původu Fucocert, Kyselina levulová, Sodná sůl kyseliny anýzové, Glyceryl Caprylate (Součást přírodní patentované hydratační látky Fucocert)

Velikost balení:
15ml

Upozornění:
Kosmetický výrobek, pouze k vnějšímu použití.

Skladování:
Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce M+H MICA A HARASTA
Kód produktu: MD332028
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Saloos
Kód PDK 3312213
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.