VICHY NEOVADIOL Phytosculpt 50ml

Kosmetika

Remodelační balzám proti povadání kontur krku a obličeje více

Produkt není dostupný

Remodelační balzám proti povadání kontur krku a obličeje více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"VICHY NEOVADIOL Phytosculpt 50ml"

Během menopauzy dochází k výraznému poklesu hutnosti pleti, zasažena je zejména oblast obličeje a krku. Tenká, křehká pleť a ztráta pevnosti způsobují ptózu ve spodní části obličeje a povadání kůže na krku. Neovadiol Phytosculpt je 1. zpevňující, remodelační péče od Vichy, které cílí na menopauzou nejvíce zasažené zóny - krk a kontury obličeje. Dochází ke zlepšení tonicity a hutnosti pleti v oblasti krku a dekoltu, pokožka se jeví celkově remodelovaná a vypnutá. Kontury obličeje jsou zpevněné a více vyrýsované.

Použití:
Krém zahřejte v dlaních a naneste v dostatečném množství po obou stranách krku, na dekolt a kontury obličeje. Masírujte dle následujících masážních technik, dokud se krém nevstřebá.

Složení:
688994 03 - INGREDIENTS: AQUA / WATER, GLYCERIN, CYCLOHEXASILOXANE, DIPROPYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL, ZEA MAYS GERM OIL / CORN GERM OIL, ELAEIS GUINEENSIS OIL / PALM OIL, ALCOHOL DENAT., BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER, GLYCERYL STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, PEG-100 STEARATE, CETYL ALCOHOL, CERA ALBA / BEESWAX, MYRISTYL MYRISTATE, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL / SWEET ALMOND OIL, HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID, ADENOSINE, METHYLDIHYDROJASMONATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PHYMATOSORUS GROSSUS LEAF EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, CETYL PALMITATE, CITRIC ACID, ACRYLAMIDE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, CAPRYLYL GLYCOL, ISOHEXADECANE, MYRISTIC ACID, PALMITIC ACID, POLYSORBATE 80, PROPANEDIOL, SORBITAN OLEATE, SORBITAN TRISTEARATE, STEARIC ACID, POLYSILICONE-11, CI 15985 / YELLOW 6, PHENOXYETHANOL, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L. B226829/1).

Velikost balení:
50 ml

Výrobce VICHY
Kód produktu: MD354993
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Vichy
Kód PDK 3745446
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.