Saloos Rostlinný Elixír Squalane & Kamélie BIO 20ml

Saloos Rostlinný Elixír Squalane & Kamélie BIO 20ml

Kosmetika

Anti-age elixír, vhodný pro všechny typy pleti a mimořádně vhodný na vrásky. Vyhlazuje pokožku a poskytuje jí intenzivní regeneraci. Vdechne život unavené pleti, zklidní ji, vyživí a přispěje k jejímu vitálnímu vzhledu. více

Produkt není dostupný

Anti-age elixír, vhodný pro všechny typy pleti a mimořádně vhodný na vrásky. Vyhlazuje pokožku a poskytuje jí intenzivní regeneraci. Vdechne život unavené pleti, zklidní ji, vyživí a přispěje k jejímu vitálnímu vzhledu. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Saloos Rostlinný Elixír Squalane & Kamélie BIO 20ml"

Elixír Squalane & Kamélie je unikátním spojením kvalitních rostlinných olejů a aktivních látek s výraznými regeneračními a anti-age účinky. Ocení ho nejen unavená a zralá pleť, kterou zanechá plnou vitality, krásy a svěžesti.

Pro sametově hebkou pleť
Rozjasňující pleťový olej Squalane & Kamélie má jedinečné složení plné exkluzivních, vysoce pečujících anti-age bio rostlinných olejů. Jeho základ tvoří squalane s příjemným hedvábným pocitem, který je známý svou perfektní vstřebatelností.

Rozjasnění a redukce pigmentových skvrn
Pokročilá rostlinná receptura obsahuje patentovanou látku Bright Oleoactif® s drahocennými extrakty z proskurníku lékařského, rýže a lékořice, díky kterým viditelně redukuje pigmentové skvrny až o 52 %*. A nejen to, zároveň sjednocuje tón pleti, podporuje rozjasnění a celkové omlazení pleti.

Něžná harmonizující vůně
Celé do puntíku vyladěné složení mistrně doplňují luxusní 100% esenciální oleje, které pomáhají antimikrobiálně čistit pleť a dodávají bio rostlinnému elixíru příjemně něžnou květinovo-bylinnou vůni.
*na základě klinické studie

Přírodní účinné látky
Squalane nazývaný také suchý olej, protože se díky lehounké konzistenci okamžitě a beze zbytku vstřebá. Podpoří dlouhodobou hydrataci pleti, zpevnění a zjemnění. Po aplikaci zůstává pokožka ještě dlouho sametově hebká.

Kaméliový olej lehký pleťový olej, který si oblíbili až v Japonsku pro důkladnou péči o suchou a křehkou pleť bez jasu. Dodává vitalitu a prodlužuje hydrataci.

Extra bio arganový olej patří díky svým ojedinělým hydratačním a omlazujícím účinkům mezi celosvětově nejoblíbenější oleje. Obsahuje vysoké množství vitamínů E a F, které doplňují pleti potřebnou hydrataci, chrání buňky před oxidačním stresem, zabraňuje jejich předčasnému stárnutí a tvorbě vrásek.

Patentovaná látka Bright Oleoactif® aktivně reguluje mechanismy pigmentace. Inhibuje aktivitu tyronázy – enzymu zapojeného tvorby melaninu, redukuje zoxidovaný melanin a zesvětluje tmavé skvrny.

Použití:
Naneste ráno i večer 2 - 4 kapky oleje na vyčištěný mírně navlhčený obličej, krk a dekolt a jemně vetřete nebo vmasírujte.
Díky své struktuře se tento "suchý olej" snadno a dokonale vstřebává, je ideálním základem pod make-up.
Přírodní alternativa k pleťovému krému.

Složení:
Squalane (Hydratační látka z cukrové třtiny), Bio olej z kamélie olejné, Bio arganový olej, Jojobový olej, Extrakt z mrkve obecné, Extrakt z rakytníku řešetlákového, Extrakt z kořene proskurníku lékařského, Extrakt z kořene lékořice, Extrakt z listů myrtovníku citronového, Parfum* (Vůně 100% přírodních esenciálních olejů), Bergamot, Extrakt z kadidlovníku, Olej ze semen brukve, Derivát přírodních látek, Linalool**, Limonene**, Vitamin E, Slunečnicový olej, Extrakt z rýže seté

*směs esenciálních olejů
**přirozená součást esenciálních olejů

Velikost balení:
20ml

Upozornění:
Kosmetický výrobek, pouze k vnějšímu použití.

Skladování:
Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce M+H MICA A HARASTA
Kód produktu: MD341704
Druh zboží: Kosmetika
Značka: Saloos
Kód PDK 3537967
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.