A-DERMA Phys-AC Global Péče o nedokonal.pleti 40ml

Kosmetika

Tento krém poskytuje komplexní péči o pleť se sklonem k akné. Pomáhá snižovat přebytek mazu a pleť zároveň zklidňuje a přispívá ke zmírnění začervenání, které je způsobené podrážděním. Pomáhá omezovat nedokonalosti pleti a černé tečky. Má svěží, lehkou a lehce parfemovanou texturu, která se rychle vstřebává. Krém zmatňuje pleť s dlouhodobým efektem. více

Produkt není dostupný

Tento krém poskytuje komplexní péči o pleť se sklonem k akné. Pomáhá snižovat přebytek mazu a pleť zároveň zklidňuje a přispívá ke zmírnění začervenání, které je způsobené podrážděním. Pomáhá omezovat nedokonalosti pleti a černé tečky. Má svěží, lehkou a lehce parfemovanou texturu, která se rychle vstřebává. Krém zmatňuje pleť s dlouhodobým efektem. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"A-DERMA Phys-AC Global Péče o nedokonal.pleti 40ml"

Phys-AC je první řada fyziologické péče* o pleť se sklonem k akné. Díky přírodním aktivním látkám poskytuje výjimečnou účinnost a velmi dobrou kožní snášenlivost.
Phys-AC Global krém poskytuje komplexní péči o pleť se sklonem k akné. Pomáhá snižovat přebytek mazu a pleť zároveň zklidňuje a přispívá ke zmírnění začervenání, které je způsobené podrážděním.
Pomáhá omezovat nedokonalosti pleti a černé tečky.
Má svěží, lehkou a lehce parfemovanou texturu, která se rychle vstřebává. Krém zmatňuje pleť s dlouhodobým efektem.
Nekomedogenní.
Snášenlivost testovaná na aknózní pleti od dospívajících až po dospělé.

Hlavní výhody:
- snižuje přebytek mazu
- omezuje přilnutí bakterií (P. acnes)**
- zklidňuje a přispívá ke zmírnění začervenání způsobeného podrážděním
- podporuje exfoliaci a čistí póry
- kompenzační hydratační složky navrací pleti její rovnováhu a hydratují ji
- optimální snášenlivost

Účinné látky:
- extrakt z výhonků (mladých rostlinek) ovsa Rhealba®, získaných z organického zemědělství, posiluje a chrání kožní bariéru, má prokázaný protizánětlivý účinek
- zinek a alpha bisabolol mají protizánětlivý účinek
- kyselina glutamová reguluje tvorbu kožního mazu
- AHA/BHA působí keratolyticky
Výsledek:
- nedokonalost pleti mizí
- pleť je dlouhodobě hydratovaná a zmatněná
*Laboratoře A-DERMA
**test in vitro na Výhoncích ovsa Rhealba®

Phyc-AC je řada speciálně vyvinutá pro hygienu a péči o pokožku se sklonem k akné. Přípravky této řady jsou charakteristické výjimečně účinným složením v kombinaci s velmi příjemnými texturami. Celá řada je velmi šetrná ke křehké kůži a pomáhá jí znovu vypadat skvěle.

Francouzská dermokosmetická značka A-DERMA je specialistou na křehkou kůži celé rodiny. V srdci jihozápadní Francie pěstuje jedinečnou odrůdu, oves Rhealba®, v souladu se zásadami organického zemědělství. Ve všech přípravcích značky A-DERMA je použit výtažek z mladých výhonků ovsa Rhealba®, neboť právě ty obsahují veškerou sílu budoucí rostliny a mnohem více důležitých aktivních látek, než je obsaženo v zrnech (saponiny a flavonoidy, které snižují podráždění kůže), a naopak neobsahují proteiny, které by mohly vyvolat podráždění.

Použití:
Naneste na celý obličej 1x denně po očistění pleti Čisticím pěnivým gelem nebo Čisticí micelární vodou. Vhodný jako podklad pod make-up.

Složení:
WATER (AQUA), GLYCOLIC ACID, PPG-15 STEARYL ETHER, PROPYLENE GLYCOL, CYCLOPENTASILOXANE, CYCLOHEXASILOXANE, POLYMETHYL METHACRYLATE, PROPYLENE GLYCOL CETETH-3 ACETATE, GLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, CETYL ALCOHOL, LACTIC ACID, ARACHIDYL ALCOHOL, POLYACRYLATE-13, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, SALICYLIC ACID, ARACHIDYL GLUCOSIDE, AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT), BEHENYL ALCOHOL, BHT, BISABOLOL, CUCURBITA PEPO (PUMPKIN) SEED OIL (CUCURBITA PEPO SEED OIL), DIMETHICONE, DISODIUM EDTA, FRAGRANCE (PARFUM), POLYISOBUTENE, POLYSORBATE 20, PYRIDOXINE HCL, SORBITAN ISOSTEARATE, ZINC GLUCONATE

Velikost balení:
40 ml

Upozornění:
Zamezte kontaktu s očima. Nepoužívejte u dětí mladších 9 let. Při používání tohoto přípravku zamezte vystavování kůže slunečnímu záření a vždy používejte odpovídající přípravky sluneční ochrany. V případě pálení kůže aplikujte s větším časovým odstupem.

Značka A-DERMA
Výrobce PIERRE FABRE DERMO
Kód produktu: MD327982
Druh zboží: Kosmetika
Kód PDK 3240786
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.