MomCare perineální pěna s vilínem+třezalkou 100ml

Hygiena

Poskytuje okamžitou chladivou úlevu od bolesti tím, že se vstřebává přímo do bolavých míst, nikoli do vaty nebo intimní vložky. více

Produkt není dostupný

Poskytuje okamžitou chladivou úlevu od bolesti tím, že se vstřebává přímo do bolavých míst, nikoli do vaty nebo intimní vložky. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"MomCare perineální pěna s vilínem+třezalkou 100ml"

Obsahuje výtažky z vilínu (50%), třezalky tečkované, heřmánku, dále mátový olej a vitamin E.
Zklidňuje citlivou perineální oblast nebo oblast císařského řezu, zmírňuje otok a svědění ran, regeneruje, vhodné po porodu na snížení otoků a urychlení hojení perinea, hemoroidů a/nebo při císařském řezu.

Použití

Pouze k zevnímu použití. Zamezte styku s očima. V případě kontaktu důkladně vypláchněte vodou. Výrobek nevnášejte prsty ani jinou pomůckou či aplikátorem do konečníku. Objeví-li se krvácení z konečníku, zhorší se zdravotní stav nebo se nezlepší do 7 dnů, přestaňte produkt používat a poraďte se s lékařem.

Dávkování

Dle potřeby.

Příprava a podání

Umyjte postižené místo pomocí intimní spršky, napumpujte pěnu přímo na chladící vložku a užijte si okamžitou chladivou úlevu tam, kde ji nejvíce potřebujete.

Složení

Hamamelis virginiara flower water, aqua, sodium cocoamphoacetate, glycerin, phenoxyethanol and ethylhexylglycerin, alcohol and isopropylalcohol and chamomilla recutita flower extract, hypericum perforatum flower extract, mentha piperita oil, tocopheryl acetate.

Velikost balení

100 ml

Výrobce MOMCARE BY LINA
Kód produktu: MD407331
Druh zboží: Hygiena
Kód PDK 4919313
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.