Megafyt Fenyklový čaj 20x1.5g

Léčivý přípravek

Tradiční rostlinný léčivý přípravek užívaný při lehkých zažívacích obtížích provázených napětím v břiše, nadýmáním a plynatostí. Dále se přípravek tradičně užívá při kašli provázejícím nachlazení k usnadnění vykašlávání. Čtěte pozorně příbalový leták. více

Produkt není dostupný

Tradiční rostlinný léčivý přípravek užívaný při lehkých zažívacích obtížích provázených napětím v břiše, nadýmáním a plynatostí. Dále se přípravek tradičně užívá při kašli provázejícím nachlazení k usnadnění vykašlávání. Čtěte pozorně příbalový leták. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Megafyt Fenyklový čaj 20x1.5g"

Tradiční rostlinný léčivý přípravek užívaný při lehkých zažívacích obtížích provázených napětím v břiše, nadýmáním a plynatostí. Dále se přípravek tradičně užívá při kašli provázejícím nachlazení k usnadnění vykašlávání.

Přípravek mohou užívat děti od 4 let, dospívající a dospělí.

Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití.

 

Použití:
1 nálevový sáček se přelije 250ml vroucí vody a nechá se 15 min vyluhovat v přikryté nádobě. Nálev se připravuje vždy čerstvý, bezprostředně před použitím.

Dospělí a dospívající od 12 let: pijí čaj 3x denně.
Děti 4-12 let: pijí čaj 2–3x denně.

 

Léčba zažívacích obtíží: Pokud u Vás příznaky onemocnění při používání tradičního rostlinného přípravku přetrvávají déle než 7 dní, poraďte se s lékařem. Bez porady s lékařem přípravek užívejte nejdéle 2 týdny.
Léčba kašle: Pokud u Vás příznaky onemocnění při používání tradičního rostlinného přípravku přetrvávají déle než 5 dní, poraďte se s lékařem. Bez porady s lékařem přípravek užívejte nejdéle 10 dní.

Pokud u Vás příznaky onemocnění při používání tradičního rostlinného přípravku přetrvávají déle než 3 dny, poraďte se s lékařem. Přípravek je určen pouze ke krátkodobému použití při mírných příznacích přechodného charakteru. Bez porady s lékařem přípravek užívejte nejdéle 7 dní.

 

Složení:
Foeniculi dulcis fructus

 

Velikost balení:
20 nálevovách sáčků po 1,5g

 

Upozornění:
Případné použití v době těhotenství a kojení vždy konzultujte s lékařem. Použití u dětí do 4 let je třeba vždy konzultovat s dětským lékařem. Pokud příznaky onemocnění při používání tradičního rostlinného přípravku přetrvávají nebo se objeví nežádoucí účinky, nebo jiné neobvyklé reakce, vyhledejte lékaře. Nepoužívejte tento přípravek po uplynutí doby použitelnosti uvedené na obalu za „Použitelné do“. Nepoužitelné léčivo vraťte do lékárny. Neužívejte při přecitlivělosti na léčivou látku nebo na rostliny z čeledi Apiaceae – miříkovité (okoličnaté) (např. anýz, kmín, celer, koriandr, kopr) nebo na anethol. Mohou se objevit alergické reakce postihující kůži nebo dýchací systém. Frekvence výskytu není známa.

 

Skladování:
V suchu, při teplotě do 25°C a vlhkosti do 70%.

Značka Megafyt
Výrobce MEGAFYT
Kód produktu: MD310453
Druh zboží: Léčivý přípravek
Léková forma: Léčivý čaj
Indikační skupina: Phytopharmaca
Kód PDK 2039007
Kód SUKL 115295
ATC skupina V11
Farmakoterapeutická skupina RŮZNÉ PŘÍPRAVKY - FYTOFARMAKA A ŽIVOČIŠNÉ PRODUKTY (ČESKÁ ATC SKUPINA)
Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití. Před užitím léčivého přípravku si pozorně přečtěte příbalový leták. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. V případě nežádoucích účinků kontaktujte svého lékaře nebo lékárníka.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.