LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS Mléko děti SPF50+ 250ml

Kosmetika

Opalovací mléko pro citlivou pokožku dětí SPF 50+. více

Produkt není dostupný

Opalovací mléko pro citlivou pokožku dětí SPF 50+. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"LA ROCHE-POSAY ANTHELIOS Mléko děti SPF50+ 250ml"

LA ROCHE-POSAY Anthelios Dermo-Pediatrics Opalovací mléko pro citlivou pokožku dětí SPF 50+ zajišťuje velmi vysokou ochranu citlivé dětské pokožky těla i obličeje. Obsahuje patentovaný širokospektrální fotostabilní filtrační systém Mexoplex®, který chrání před krátkovlnným a dlouhovlnným UVA a UVB zářením. Obohaceno o Termální vodu z La Roche-Posay se zklidňujícími, antioxidačními a prebiotickými účinky. Formule vyvinutá pro maximální bezpečnost s optimální koncentrací ingrediencí. Opalovací mléko je odolné vůči vodě, potu a písku. Nekomedogenní. Testováno pod dermatologickou a pediatrickou kontrolou. Fluidní textura se snadno nanáší, nelepí a dobře se vstřebává. Pro lepší kontrolu nanesení má při aplikaci nepatrně bělejší barvu. Bez parfému.

Použití:
Aplikujte bezprostředně před sluneční expozicí. Pro udržení ochrany aplikujte opakovaně produkt v dostatečném množství, zejména při pocení nebo osušení ručníkem. Vyhněte se oblasti kolem očí. Pouze k vnějšímu použití.

Složení:
884439 2 - INGREDIENTS: AQUA / WATER, C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCERIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, ALCOHOL DENAT., DIISOPROPYL SEBACATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, PROPYLENE GLYCOL, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, DIMETHICONE, SYNTHETIC WAX, TITANIUM DIOXIDE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM EDTA, GLYCERYL STEARATE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, PENTYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, STEARIC ACID, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE (F.I.L. C163125/2).

Velikost balení:
250 ml

Značka La Roche-Posay
Výrobce LA ROCHE POSAY
Kód produktu: MD337596
Druh zboží: Kosmetika
Kód PDK 3431468
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.