Sunar Complex 2 600g

Dětská výživa

Sunar Complex je vyvinutý podle vzoru mateřského mléka a vychází z více než 80 let výzkumu. Unikátní receptura obsahuje exkluzivní kombinaci živin. Mléčný tuk dodává mléku lahodnou chuť. Vápník a vitamín D podporují růst kostí. více

Dočasně nedostupné

364 Kč

Sunar Complex je vyvinutý podle vzoru mateřského mléka a vychází z více než 80 let výzkumu. Unikátní receptura obsahuje exkluzivní kombinaci živin. Mléčný tuk dodává mléku lahodnou chuť. Vápník a vitamín D podporují růst kostí. více

Prosím informujte mne, jakmile produkt bude opět k dispozici.

Vyplněním svých údajů do formuláře a kliknutím na tlačítko "Pokračovat" berete na vědomí podmínky ochrany osobních údajů.

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Sunar Complex 2 600g"

Sunar Pokračovací mléko Sunar Complex 2 obsahuje unikátní kombinace živin podle vzoru mateřského mléka s mléčným tukem a bez palmového oleje. Je vhodné jako součást smíšené stravy pro děti od ukončeného 6. měsíce.

Použití:
Zarovnaná odměrka obsahuje 4,7 g Sunar Complex 1 a odpovídá 96,7 kJ (23,1 kcal). 100 ml Sunar Complex 2 = 3 zarovnané odměrky (14 g prášku) 90 ml vody.

Počet mléčných dávek se liší podle věku dítěte, dávkovací tabulka je uvedena na obale. Pro zdraví kojenců je důležité správné dodržování návodu k přípravě. Pro každé krmení připravujte vždy čerstvě namíchanou porci.

Složení:
Odtučněné mléko, laktóza (z mléka), maltodextrin, smetana (obsahuje mléčný tuk), slunečnicový olej, koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), kokosový olej, galaktooligosacharidy (GOS) (z mléka), řepkový olej, citronan draselný, vápenaté soli kyseliny fosforečné, rybí olej, chlorid hořečnatý, emulgátor (sójový lecitin), cholin chlorid, chlorid sodný, L-askorbát sodný, citronan sodný, taurin, síran železnatý, L-askorbyl-6-palmitát, inositol, L-karnitin, D-alfa-tokoferol, síran zinečnatý, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, síran měďnatý, retinyl palmitát, riboflavin, thiamin-hydrochlorid, pyridoxin-hydrochlorid, jodid draselný, síran manganatý, kyselina listová, seleničitan sodný, fytomenadion, D-biotin, cholekalciferol, kyanokobalamin.

Výživové údaje na 100 ml: Energie 288 kJ/69 kcal, Tuky 3,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny 1,1 g, Sacharidy 8,2 g, z toho cukry* 5,6, Vláknina 0,2 g, Mléčné bílkoviny 1,4 g, Sůl 0,06 g.

Velikost balení:
600 g.

Upozornění:
Kojení je pro novorozence a kojence nejlepší způsob výživy. Dříve, než se rozhodnete používat náhradní mléčnou výživu, poraďte se s dětským lékařem.

Skladování:
Skladujte na suchém a tmavém místě při teplotě do 24 °C v dostatečné vzdálenosti od tepelných zdrojů. Neskladujte v chladničce. Vždy podávejte pouze čerstvě namíchanou porci. Připravenou porci spotřebujte do 2 hodin.

Výrobce HERO
Kód produktu: MD370298
Druh zboží: Dětská výživa
Značka: Sunar
Kód PDK 3928968
Netto 600 g
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.