HiPP MLÉKO HA2 Combiotik 600g

Dětská výživa

Pokračovací kojenecká mléčná výživa HiPP HA2 Combiotik s hydrolyzovanou bílkovinou je vhodná zejména pro kojence ohrožené alergií. Výživa HiPP HA2 Combiotik je lehce stravitelná a dobře zasytí. Lze ji podávat od ukončeného 6. měsíce. více

Produkt není dostupný

Pokračovací kojenecká mléčná výživa HiPP HA2 Combiotik s hydrolyzovanou bílkovinou je vhodná zejména pro kojence ohrožené alergií. Výživa HiPP HA2 Combiotik je lehce stravitelná a dobře zasytí. Lze ji podávat od ukončeného 6. měsíce. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"HiPP MLÉKO HA2 Combiotik 600g"

Pokračovací kojenecká výživa s hydrolyzovanou bílkovinou obsahuje pouze extenzivně štěpenou (hydrolyzovanou) mléčnou bílkovinu. Výživa je lehce stravitelná a dobře zasytí. Lze ji podávat od ukončeného 6. měsíce.

Mléčné kultury L. fermentum vyskytující se v mateřském mléce. Mateřské mléko přirozeně obsahuje probiotické kultury - v individuální variabilitě a množství.
Galaktooligosacharidy GOS z laktózy - laktóza je hlavním sacharidem mateřského mléka. Složky GOS jsou tak přirozeně obsaženy v mateřském mléce.
Omega-3 (ALA - kyselina alpha-linolenová): esenciální omega-3-nenasycené mastné kyseliny, které si organismus neumí sám vytvořit. Jsou velmi potřebné pro rozvoj mozku a nervových buněk a tím pro zdravý růst vašeho dítěte.
Hydrolyzovaná (štěpená) bílkovina: obsahuje hydrolyzovanou (naštěpenou) bílkovinu. Tato bílkovina má jemně nahořklou chuť (jako všechna mléka s hydrolyzovanou bílkovinou), ale je dětmi velmi dobře přijímána.
Vitamíny A, C, D - pro správnou funkci imunitního systému.
Metafolin - zdroj folátu - inspirovaný mateřským mlékem.
Je lehce stravitelný a dobře zasytí přiměřeně věku - obsahuje lehce stravitelný bezlepkový škrob.

Použití

Individuální růstové a vývojové potřeby Vašeho dítěte mohou vést k nutnosti dřívějšího použití pokračovací kojenecké výživy jako součásti smíšené stravy. V tomto případě se poraďte s lékařem nebo osobou kvalifikovanou v oblasti výživy, farmacie nebo péče o matku a dítě.
Častý nebo trvalý kontakt zubů se sacharidy může způsobit vznik zubního kazu.
Nepoužívejte při stávající alergii na bílkovinu kravského mléka ani při podezření na vznik alergie.

Dávkování

Množství nápoje a dávkování může být rozdílné na základě individuálních potřeb. Uvedená tabulka je pouze orientační.

Používejte přiloženou odměrku!

170 ml připravené výživy = 150 ml vody a 5 zarovnaných odměrek.
200 ml připravené výživy = 180 ml vody a 6 zarovnaných odměrek.
235 ml připravené výživy = 210 ml vody a 7 zarovnaných odměrek.

Kojenci potřebují cca 5 jídel za den. S každým nově přidaným příkrmem ve skle nebo kaší odpadá jedno jídlo v láhvi.

Příprava a podání

Pitnou vodu určenou pro kojence před každou přípravou čerstvě převařte a nechte zchladnout na teplotu cca 40-50 °C. Aby nedošlo k poškození mléčných kultur (laktobacily), nepřelévejte výrobek vařící vodou.
Připravenou vodu nalijeme do láhve.
Odměrku lehce naplníme výrobkem a zarovnáme o hranu uvnitř boxu. Odměřené množství přidáme do láhve.
Láhev uzavřeme a důkladně protřepeme.
Zchladíme na teplotu vhodnou k pití (cca 37 °C). Teplotu prověříme.

Mléčný prášek může mít různé barevné variace, toto je podmíněno obsahem přírodních surovin.

Složení

Laktóza (z mléka), rostlinné oleje (palmový, řepkový, slunečnicový), hydrolyzovaná bílkovina mléčné syrovátky), škrob, galaktooligosacharidy z laktózy (z mléka), vápenaté soli kyseliny orthofosforečné, chlorid draselný, emulgátor - estery mono-a diglyceridů mastných kyselin, L-tyrosin, hydroxid draselný, hydroxid sodný, L-askorbát sodný a L-askorbyl-6-palmitát (vitamín C), uhličitan hořečnatý, draselné soli kyseliny citrónové, L-tryptofan, vápenaté soli kyseliny citrónové, síran hořečnatý, síran železnatý, síran zinečnatý, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, mléčné kultury (L. fermentum hereditum), DL-alfa-tokoferyl acetát (vitamín E), uhličitan vápenatý, síran měďnatý, riboflavin (vitamín B2), thiamin hydrochlorid (vitamín B1), retinyl acetát (vitamín A), pyridoxin hydrochlorid (vitamín B6), jodičnan draselný, L-methylfolát vápenatý (metafolin), fytomenadion (vitamín K), D-biotin, selenan sodný, cholekalciferol (vitamín D), kyanokobalamin (vitamín B12).

Vztahuje se k sušenému stavu.

Velikost balení

600 g

Výrobce HIPP
Kód produktu: MD387210
Druh zboží: Dětská výživa
Značka: Hipp
Kód PDK 4706397
Netto 600 g
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.