Sunar mléčná banánová kaše na dobrou noc 225g

Dětská výživa

Banánová kaše mléčná rýžová na dobrou noc. Instantní obilno-mléčná kaše v prášku. Potravina pro obilnou výživu kojenců a malých dětí od ukončeného 4. měsíce. více

Produkt není dostupný

Banánová kaše mléčná rýžová na dobrou noc. Instantní obilno-mléčná kaše v prášku. Potravina pro obilnou výživu kojenců a malých dětí od ukončeného 4. měsíce. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Sunar mléčná banánová kaše na dobrou noc 225g"

Sunar mléčná banánová kaše na dobrou noc obsahuje vyváženou kombinaci zdravé výživy a přirozené mléčné chuti. Přispívá ke správnému růstu, vývoji a celkovému pohodlí dítěte. Kaše má dobrou rozpustnost, je výživná, lehce stravitelná a bez přidaného cukru. Má banánovou příchuť a je vhodná pro děti od ukončeného 4. měsíce věku. Ideální před spaním na dobrou noc. Obsahuje vybrané cereálie, které by se měly stát součástí jídelníčku pro spokojené bříško každého dítěte.

Kaše je vyrobena z velmi kvalitních přírodních surovin, bez konzervačních látek a barviv. Je bohatá na vitaminy a minerální látky včetně vitaminu D.
Výrobek je vhodný pro děti od ukončeného 4. měsíce.

Použití:
Používejte pouze čisté nádobí. Připravujte v hlubším talíři nebo misce. Kaše Sunar již obsahuje mléko, proto se připravuje pouhým přidáním vody.

Pitnou, nejlépe kojeneckou vodu převařte a následně ji ochlaďte na 50 - 60 °C.
Do hlubšího talíře nebo misky nalijte 150 ml ochlazené kojenecké vody.
Za intenzivního míchání vidličkou postupně přidávejte 45 g sušené mléčné kaše Sunar, což je asi 5-6 polévkových lžic.
Důležité je důsledné dodržování návodu na přípravu. Sunar kaši po přípravě ihned podávejte. Kaši nikdy nevařte. Nedojedenou porci již znovu nepodávejte.

Složení:
Hydrolyzovaná rýžová mouka 59 %, sušené odtučněné mléko, rostlinné oleje (sójový, kokosový, slunečnicový, palmový, emulgátor: sójový lecithin), laktóza (z mléka), sušené banánové vločky 3 %, minerální látky (uhličitan vápenatý, elementární železo, glukonan zinečnatý), přírodní aroma, vitaminy (C, niacin, E, kyselina pantothenová, riboflavin - vitamin B2, B6, thiamin - vitamin B1, kyselina listová, A, biotin, K, D, B12).

Velikost balení:
225 g.

Upozornění:
Informace pro alergiky: obsahuje mléko, sóju a lecitin..

Skladování:
Uchovejte na suchém místě při pokojové teplotě. Neskladujte v chladničce. Otevřené balení vždy dobře uzavřete, uložte na suchém a tmavém místě a spotřebujte do 4 týdnů.

Značka Sunar
Výrobce HERO
Kód produktu: MD301882
Druh zboží: Dětská výživa
Kód PDK 2984095
Netto 225 g
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.