Sunar mléčná kaše meruňková 225g

Dětská výživa

Meruňková kaše mléčná rýžová. Instantní obilno-mléčná kaše v prášku. Potravina pro obilnou výživu kojenců a malých dětí od ukončeného 4. měsíce. více

Produkt není dostupný

Meruňková kaše mléčná rýžová. Instantní obilno-mléčná kaše v prášku. Potravina pro obilnou výživu kojenců a malých dětí od ukončeného 4. měsíce. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Sunar mléčná kaše meruňková 225g"

Sunar mléčná kaše meruňková obsahuje vyváženou kombinaci zdravé výživy a přirozené mléčné chuti. Přispívá ke správnému růstu, vývoji a celkovému pohodlí dítěte. Kaše má dobrou rozpustnost, je výživná, lehce stravitelná a bez přidaného cukru. Má meruňkovou příchuť a je vhodná pro děti od ukončeného 4. měsíce věku. Obsahuje vybrané cereálie, které by se měly stát součástí jídelníčku pro spokojené bříško každého dítěte.
Kaše je vyrobena z velmi kvalitních přírodních surovin, bez konzervačních látek a barviv. Je bohatá na vitaminy a minerální látky včetně vitaminu D.

Výrobek je vhodný pro děti od ukončeného 4. měsíce věku.

Použití:
Používejte pouze čisté nádobí. Připravujte v hlubším talíři nebo misce. Kaše Sunar již obsahuje mléko, proto se připravuje pouhým přidáním vody.

Pitnou, nejlépe kojeneckou vodu převařte a následně ji ochlaďte na 50 - 60 °C.
Do hlubšího talíře nebo misky nalijte 150 ml ochlazené kojenecké vody.
Za intenzivního míchání vidličkou postupně přidávejte 45 g sušené mléčné kaše Sunar, což je asi 5-6 polévkových lžic.
Důležité je důsledné dodržování návodu na přípravu. Sunar kaši po přípravě ihned podávejte. Kaši nikdy nevařte. Nedojedenou porci již znovu nepodávejte.

Složení:
Hydrolyzovaná rýžová mouka 62 %, sušené odtučněné mléko, rostlinné oleje (sójový, kokosový, slunečnicový, palmový, emulgátor: sójový lecithin), laktóza (z mléka), sušené meruňkové vločky 3 %, minerální látky (uhličitan vápenatý, elementární železo, glukonan zinečnatý), přírodní aroma, vitaminy (C, niacin, E, kyselina pantothenová, riboflavin - vitamin B2, B6, thiamin - vitamin B1, kyselina listová, A, biotin, K, D, B12).

Velikost balení:
225 g.

Upozornění:
Informace pro alergiky: obsahuje mléko, sójový olej a lecitin. .

Skladování:
Uchovejte na suchém místě při pokojové teplotě. Neskladujte v chladničce. Otevřené balení vždy dobře uzavřete, uložte na suchém a tmavém místě a spotřebujte do 4 týdnů.

Značka Sunar
Výrobce HERO
Kód produktu: MD301885
Druh zboží: Dětská výživa
Kód PDK 2984129
Netto 225 g
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.