HiPP KAŠE OBILNÁ BIO 100% ovesná 200g

Nemléčná kaše od ukončeného 4.-6. měsíce dle doporučení pediatra je bez lepku, bez mléka a bez přidaného cukru. Ideální pro první lžičku při zavádění příkrmů. více

Produkt není dostupný

Nemléčná kaše od ukončeného 4.-6. měsíce dle doporučení pediatra je bez lepku, bez mléka a bez přidaného cukru. Ideální pro první lžičku při zavádění příkrmů. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"HiPP KAŠE OBILNÁ BIO 100% ovesná 200g"

HiPP BIO 100 % ovesná kaše je bez lepku, bez mléka a neobsahuje ani žádný přidaný cukr. Díky tomu představuje ideální první lžičku při zavádění příkrmů do jídelníčku vašeho miminka. Kaše je obohacena o vitamín B1*, který přispívá k normální činnosti nervového systému. BIO bezlepkový oves je výjimečná obilnina: je bohatý na bílkoviny ve snadno stravitelné formě, rozpustnou vlákninu či pomalu se vstřebávající sacharidy. Díky tomu je cenným pomocníkem pro správné zažívání. Obsahuje důležité minerály a vitamíny, tuky a omega-6 mastné kyseliny. Oves je sám o sobě bezlepkový. Při pěstování či zpracování bývá ale oves kontaminován obilninami obsahujícími lepek. HiPP BIO bezlepkový oves se pěstuje striktně odděleně od ostatních obilovin obsahujících lepek, tak, aby se kontaminaci zabránilo. Užívá se kontrolované osivo, speciální secí i sklízecí technika, skladovací prostory i transportní technika. Veškeré procesy doprovází opakované kontroly a ověřování kontaminace. HiPP BIO bezlepkový oves je pěstován v chladnějším podnebí s dostatečnými srážkami – v České republice, Německu, Polsku, Litvě, a ve Švédsku. HiPP pěstuje pro své produkty takové ovesné odrůdy, které jsou v daném regionu běžné.

Použití:
HiPP BIO První obilnou nemléčnou kaši připravíte velmi jednoduše - smícháním s převařenou pitnou vodou určenou pro kojence. Pro zlepšení chuti můžete přidat několik lžiček ovocného příkrmu. Kaši lze také připravit s mateřským nebo kojeneckým mlékem či s polovičním množstvím mléka a pitné vody určené pro kojence.

Složení:
OVESNÁ celozrnná mouka* 100 %, vitamín B1. Bez lepku. *z ekologického zemědělství

Velikost balení:
200 g

Upozornění:
• Obilný příkrm pro zvláštní výživu kojenců a malých dětí. • Pro zdraví vašeho dítěte je důležité dodržovat návod k přípravě a podmínky uchování, skladování a zacházení s výrobkem. • Kaši podávejte dítěti na lžičce a připravujte vždy čerstvou. • Obal po otevření dobře uzavřete, skladujte a uchovejte v suchu a hygienickým způsobem při pokojové teplotě. Spotřebujte do 3-4 týdnů po otevření. • Neohřívejte kaši v mikrovlnné troubě (nebezpečí opaření!). • Již od prvních zoubků věnujte pravidelnou péči zubní hygieně. • Věnujte pozornost vyvážené stravě a zdravému způsobu života vašeho dítěte.

Výrobce HIPP
Kód produktu: MD363534
Značka: Hipp
Kód PDK 3875763
Netto 200 g
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.