Kendamil nemléčná vícezrnná kaše BIO 150g 7M

Dětská výživa

Obilovinová kaše pro kojence a malé děti od ukončeného 7. měsíce. Obilovinová kaše je skvělým a chutným zdrojem energie. více

Produkt není dostupný

Obilovinová kaše pro kojence a malé děti od ukončeného 7. měsíce. Obilovinová kaše je skvělým a chutným zdrojem energie. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Kendamil nemléčná vícezrnná kaše BIO 150g 7M"

Kendamil obilovinová kaše pro kojence a malé děti od ukončeného 7. měsíce. Je skvělým a chutným zdrojem energie. Tato kaše kromě BIO pšeničné, ovesné a rýžové mouky obsahuje i malé kousky ovesných vloček. Jemná, ale už ne nejjemnější struktura kaše odpovídá tomu, že se v puse malých strávníků objevují první zoubky. Obsahuje vápník a vitamín D, které přispívají k normálnímu růstu a vývinu kostí u dětí, vitamín D navíc podporuje správné fungování jejich imunitního systému. Kaše neobsahuje přidaný cukr, protože toho je stejně jako energie právě tak akorát obsaženo v jemných ovesných vločkách a sušeném mléce.

Použití:
Smíchejte cca 6 polévkových lžic (90 ml) předem připravené kojenecké výživy (kterou aktuálně používáte a kterou připravte podle návodu jako do láhve) s 1 a 1/2 lžící (15 g) sypké vícezrnné kaše a dobře promíchejte. Před podáváním zkontrolujte teplotu. Kaši je možné podle potřeb miminka připravit hustší nebo řidší, uvedený poměr je orientační. Nedojedenou kaši znovu nepodávejte. Kaši neohřívejte v mikrovlnné troubě. K přípravě kaše je možné použít také mateřské mléko.
Nedojedenou kaši znovu nepodávejte.
Kaši neohřívejte v mikrovlnné troubě.

Složení:
BIO mouka (75 %) [BIO PŠENICE, BIO OVES), malé BIO OVESNÉ vločky (25 %), vitamíny (vitamín A, B1, vitamín D). Obsahuje LEPEK. Alergeny jsou označeny VELKÝMI PÍSMENY. Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny. Balení obsahuje cca 10 porcí.


Výživové údaje na 100 g [údaje v hranatých závorkách označují hodnoty na jednu porci (15 g + 90 ml mléka)]: Energie 1605 kJ / 378 kcal [496 kJ / 118 kcal]; tuk 2,9 g [3,3 g], z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g [1,2 g]; sacharidy 72 g [18 g], z toho cukry 0,7 g [7 g]; vláknina 5,1 g [1 g]; bílkoviny 12,5 g [3,2 g]; sůl 0,03 g [0,06 g]; vitamín A 360 μg [107 μg] (27 %*); vitamín D 6 μg [2,25 μg] (23 %*); thiamin (B1) 0,71 mg [0,16 g] (32 %*). Pozn.: * % RHP – referenční hodnota příjmu na jednu porci.

Balení obsahuje:
150 g

Upozornění:
Potravina pro zvláštní výživu. Obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 7. měsíce. Potravina má být součástí smíšené a vyvážené stravy dítěte. Rozhodnutí o zahájení podávaní příkrmů, včetně výjimky z pravidla věku 7 měsíců, by mělo být přijímáno jen na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy a farmacie a v závislosti na individuálních potřebách kojence. Pro zdraví dítěte je důležité vždy dodržovat pokyny k přípravě, skladování a dalších uvedená doporučení. Již od prvních zoubku věnujte pozornost pravidelné péči o zubní hygienu.

* Obsahuje vitamíny A, D, B1 a vápník (vše dle požadavků legislativy) a další vitamíny B6, C a železo. ** Jako veškerá kojenecká výživa dle zákona. *** Obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry, obsah soli je daný obsahem sodíku v surovinách.

Skladování:
Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě (max. 25 °C). Ukládejte mimo dosah dětí.
Po otevření spotřebujte do 4 týdnů. Baleno v ochranné atmosféře.

Výrobce KENDAL NUTRICARE
Kód produktu: MD393445
Druh zboží: Dětská výživa
Značka: Kendamil
Kód PDK 4794625
Netto 150 g
Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.