KoliMed 15 ml koncentrátu/45 ml kapek

Doplněk stravy

KoliMed®, doplněk stravy pro úlevu při hromadění střevních plynů a neklidném bříšku díky obsaženým, vysoce kvalitním, přírodním olejům z kmínu a anýzu. Složení je doplněno o frukto-oligosacharidy (FOS) s prebiotickou aktivitou. více

Produkt není dostupný

KoliMed®, doplněk stravy pro úlevu při hromadění střevních plynů a neklidném bříšku díky obsaženým, vysoce kvalitním, přírodním olejům z kmínu a anýzu. Složení je doplněno o frukto-oligosacharidy (FOS) s prebiotickou aktivitou. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"KoliMed 15 ml koncentrátu/45 ml kapek"

Spolehlivá účinnost díky jedinečné kombinaci přírodních olejů z kmínu a anýzu s prebioticky aktivními frukto-oligosacharidy (FOS).

Anýz napomáhá podpoře trávení, podporuje tok trávicích šťáv a přispívá k normální funkci střevního traktu. Kmín podporuje a stimuluje trávicí funkce, uvolňuje plnost a nahromaděné střevní plyny.
Prebiotika (frukto-oligosacharidy, FOS, inulin) jsou důležitou potravou pro střevní bakterie a podporují jejich množení. Přirozeně se vyskytují také v mateřském mléce. Prebiotika FOS podporují růst prospěšných střevních bakterií, usnadňují trávení a přispívají k celkovému komfortu zažívání.

Složení kapek je přírodního původu bez konzervantů, přidaného cukru, umělých sladidel, barviv a alkoholu.

PŘISPÍVÁ K:

  • uvolnění plnosti a nahromaděných střevních plynů (kmín)
  • celkový komfort zažívání (prebiotika FOS)
  • podpora trávení a toku trávicích šťáv (anýz)
  • normální funkce střevního traktu (anýz)
  • podpora růstu prospěšných střevních bakterií (prebiotika FOS)

PRO KOHO A KDY JE PŘÍPRAVEK VHODNÝ

  • při nafouklém bříšku a "prdících"
  • při problémech se zažíváním
  • pro miminka od ukončeného 2. týdne života
  • pro dospělé

DÁVKOVÁNÍ

  • Děti od ukončeného 2. týdne života: 10 kapek naředěného přípravku nakapat na lžičku a podávat před jídlem nebo mezi jídly přímo do úst nebo nakapat do vlažného nápoje. Lze podávat opakovaně během dne maximálně 5krát denně. V případě projímavého účinku snižte jednotlivou dávku na 5 kapek před jídlem.
  • Dospělí: 20 kapek naředěného přípravku před jídlem.

POUŽITÍ

Před prvním použitím nařeďte koncentrát přidáním 30 ml převařené kojenecké vody. Po naředění uchovávejte v chladničce (při teplotě +5 až +10 °C) a spotřebujte do 40 dnů po naředění. Pečlivě protřepejte před každým použitím.

SLOŽENÍ

Glycerin 99,00 %; prebiotické frukto-oligosacharidy (FOS; inulin) 0,83 %; anýzový olej (Pimpinella anisum) 0,10 %, kmínový olej (Carum carvi) 0,07 %.

UPOZORNĚNÍ

Určeno pro děti od ukončeného 2. týdne života. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Ukládejte mimo dosah dětí. Neužívejte v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku.

Skladování: Originální neotevřené balení skladujte v suchu a temnu, při teplotě +15 až +25 °C. Chraňte před slunečním zářením, mrazem a vysokými teplotami. Po naředění uchovávejte v chladničce (při teplotě +5 až +10 °C) a spotřebujte do 40 dnů po naředění.

Výrobce SIMPLY YOU
Kód produktu: MD410882
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 4966900
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.