Saloos Mandlový olej 50ml

Doplněk stravy

Doplněk stravy. Jedlý rostlinný olej. Kosmetické použití: Vhodný na všechny typy pokožky, včetně problematické i pro děti od prvních dnů narození. Mimořádně vhodný pro každodení péči o pokožku, kterou zjemňuje a zvláčňuje, regeneruje i po opalování. více

Produkt není dostupný

Doplněk stravy. Jedlý rostlinný olej. Kosmetické použití: Vhodný na všechny typy pokožky, včetně problematické i pro děti od prvních dnů narození. Mimořádně vhodný pro každodení péči o pokožku, kterou zjemňuje a zvláčňuje, regeneruje i po opalování. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Saloos Mandlový olej 50ml"

Sladký mandlový olej se řadí mezi nejluxusnější rostlinné oleje pro jemnou a zároveň úžasně vyživující péči o tělo. Patří mezi nejoblíbenější pečující oleje o citlivou pleť, vlasy nebo dětskou pokožku od prvních dnů po narození. Velmi oblíbený je i u masérů.

Mandlový olej účinky na pleť
Saloos Mandlový olej lisovaný za studena má blahodárné účinky na všechny typy pleti, ocení ho i ta problematická, kterou jiné kosmetické produkty mohou dráždit. Plně nahradí běžný pleťový krém i tělové mléko, nezanechává pocit mastnoty, lehce se vstřebává.

Hydratační pohlazení ze sladkých mandlí
Vysoce pečující mandlový olej zjemňuje a zvláčňuje pokožku. Dokonale se postará o její zklidnění a dlouhodobou hydrataci. Rozhodně jej vyzkoušejtei po opalování nebo po zhojených popáleninách. Pomáhá chránit namáhanou pokožku i před vznikem strií. Je bohatý na vitamíny A, E, F a minerály draslíku, vápníku nebo hořčíku.

Mandlový olej na vlasy i masáže
Úžasný mandlový olej patří k základním masážním olejům s příjemně lehkou strukturou. Pro umocnění relaxačního zážitku můžete přidat pár kapek oblíbeného 100% esenciálního neboli éterického oleje.
Intenzivně pečuje nejen o pokožku, ale i vlasy. Doporučujeme jej pravidelně nanášet jako vlasový olej na roztřepené konečky, ve formě zábalu se postará o výživu suchých vlasů.

Dokonalá přírodní kosmetika pro děti
Tento čistě přírodní olej ze sladkých mandlí patří k nejoblíbenějším pečujícím olejům pro jemnou dětskou pokožku od prvních dnů po narození , po kterých mohou maminky s důvěrou sáhnout a ví, že tak dopřejí miminku to nejlepší. Využijete ho k láskyplné péči o pokožku celé rodiny.

Použití:
Naneste na vyčištěnou pleť i pokožku celého těla.
Používejte denně podle potřeby jako regenerační olej nebo jej můžete použít i na navlhčeném vatovém tamponku pro šetrné odlíčení pleti.
Skvělý základ pro výrobu osobního masážního oleje.

Složení:
Mandlový olej

Velikost balení:
50ml

Upozornění:
Kosmetický výrobek, pouze k vnějšímu použití.

Skladování:
Uchovávejte mimo dosah dětí.

Výrobce M+H MICA A HARASTA
Kód produktu: MD372851
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Saloos
Kód PDK 3991131
Netto 50 ml
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.