Preventan Akut tbl.30 s příchutí

Doplněk stravy

Preventan® Akut s příchutí tbl. 30 obsahuje originální aktivní látku ProteQuine a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. více

Produkt není dostupný

Preventan® Akut s příchutí tbl. 30 obsahuje originální aktivní látku ProteQuine a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Preventan Akut tbl.30 s příchutí"

Preventan Akut je doplněk stravy se sladidlem ve formě cucavých tablet, který obsahuje směs biologicky aktivních látek ProteQuine (aminokyseliny, oligopeptidy, nukleotidy) a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Použití

Doporučené dávkování je 1 tableta (pastilka) 2x denně, ráno a večer. Nechte volně rozplynout v ústech.

Složení

Jedna tableta obsahuje aktivní složky: ProteQuine (oligopeptidy, nukleotidy, aminokyseliny) - 1 mg a Vitamin C - 13,2 mg (16,5 % DRHP*).

*DRHP = denní referenční hodnota příjmu

Balení obsahuje 30 tablet. Hmotnost obsahu: 12 g.

Složení - pomocné látky: zahušťovadlo: sorbitol, mikrokrystalická celulóza; regulátor kyselosti: kyselina citronová; vitamin C (kyselina L-askorbová; stabilizátor: beta-cyklodextrin; protispékavá látka: stearan hořečnatý, talek; ProteQuine; aroma: brusinka a grep; sladidlo: sukralóza.

Upozornění

Není určeno pro děti do 3 let. Uchovájejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek neslouží jako náhrada pestré stravy a zdravého životního stylu.

Značka Neuraxpharm
Výrobce SVUS
Kód produktu: MD285478
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 2741206
Netto 26 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.