Multivitamin Centrum Imunita vitamin C Max 14sáčků

Doplněk stravy

Centrum Imunita Vitamin C obsahuje 1000 mg vitaminu C, vitamin D a zinek, které přispívají k normální funkci imunitního systému. Obsahuje i vitaminy B6 a B12, které přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. více

Produkt není dostupný

Centrum Imunita Vitamin C obsahuje 1000 mg vitaminu C, vitamin D a zinek, které přispívají k normální funkci imunitního systému. Obsahuje i vitaminy B6 a B12, které přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Multivitamin Centrum Imunita vitamin C Max 14sáčků"

Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, ochraně buněk před oxidativním stresem, ke snížení míry únavy a vyčerpání, normální psychické činnosti, normální činnosti nervové soustavy, normální tvorbě kolagenu pro normální funkci dásní, kůže a chrupavek.

Vitamin D přispívá k normální funkci imunitního systému, k udržení normální činnosti svalů a k udržení normálního stavu zubů a kostí.

Vitamin B6 přispívá k normální činnosti nervové soustavy, k normálnímu metabolismu homocysteinu a bílkovin a glykogenu, k normální psychické činnosti, k normální tvorbě červených krvinek, k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a k regulaci hormonální aktivity.

Vitamin B12 přispívá k normální činnosti nervové soustavy, k normálnímu metabolismu homocysteinu, k normální psychické činnosti, k normální tvorbě červených krvinek, k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Podílí se na procesu dělení buněk.

Zinek přispívá k udržení normálního stavu kostí, zubů, pokožky, vlasů a nehtů, k normální funkci imunitního systému a normálnímu stavu zraku.

Použití

1 sáček denně.

Složení

Fruktóza, kyselina L-askorbová, regulátor kyselosti: E 330, E 339 (i), hydrogenuhličitan draselný, přírodní pomerančová příchuť, lyofilizovaný prášek z pomerančového džusu, uhličitan vápenatý, regulátory kyselosti: E 500 (II), E 296, uhličitan hořečnatý, uhličitan draselný, hydroxid hořečnatý, maltodextrin, draselné soli kyseliny orthofosforečné, vápenaté soli kyseliny orthofosforečné, protispékavá látka: E 551, glukonát zinečnatý, sladidla: E 950, E 955, nikotinamid, pyridoxin hydrochlorid, D-pantothenát vápenatý, glukonát manganatý, kyselina nikotinová, riboflavin 5'-fosforečnan sodný, thiamin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, chlorid chromitý, kyanokobalamin, cholekalciferol, barva: E 162.

Velikost baleni

14 sáčků.

Upozornění

Produkt vhodný pro dospělé. Neužívejte, pokud je sáček poškozený. V případě předávkování nebo selhání ledvin kontaktujte svého lékaře.

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

 

Výrobce SIIT
Kód produktu: MD387162
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Centrum
Kód PDK 4701059
Netto 143 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.