Imunoglukan P4H SynBIO cps.70

Doplněk stravy

Imunoglukan P4H® SynBIO je doplněk stravy, obsahuje Imunoglukan®, bakteriální kultury, fruktooligosacharidy a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem. více

Produkt není dostupný

Imunoglukan P4H® SynBIO je doplněk stravy, obsahuje Imunoglukan®, bakteriální kultury, fruktooligosacharidy a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému a k ochraně buněk před oxidativním stresem. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Imunoglukan P4H SynBIO cps.70"

Imunoglukan® ve vhodné kombinaci s vitaminem C. Imunoglukan® je vysoce purifikovaná látka, komplex biologicky aktivních polysacharidu, získávaný izolací z Pleurotus ostreatus. Jeho bezpečnost a účinnost byla oveřena v klinických studiích a pozorováních, které byly publikovány v odborné literature. Imunoglukan® v kombinaci s vitaminem C působí v přípravcích Imunoglukan P4H® synergicky, což znamená, že účinek těchto látek se vzájemným působením podporuje.

Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému, ochraně buněk před oxidativním stresem, ke snížení míry únavy a vyčerpání, normální psychické činnosti, normální činnosti nervové soustavy, normální tvorbě kolagenu pro normální funkci dásní, kostí, zubů, cév, chrupavek a kůže.

Probiotické bakterie jsou životaschopné mikroorganismy. Lyofilizované probiotické bakterie v prípravku Imunoglukan P4H® SynBIO jsou zpracované unikátní technologií čtvrté generace (Duolac™), která zabezpecuje, že tyto bakterie zůstávají životaschopné, jsou velmi stabilní i při různých procesech zpracování a zároveň jsou chránené i vůči žaludečním a žlučovým kyselinám.

Oligosacharidy / FOS (fruktooligosacharidy) ovlivňují živé probiotické bakterie. 

Použití

Doporučuje se užívat 1 kapsle denně, nejlépe nalačno, vhodné i k dlouhodobému užívání. Kapsle se polyká vcelku, v případe potřeby je možné obsah kapsle vysypat na lžicku, a tak užít. 

Složení

1 kapsle obsahuje:

Imunoglukan® 100 mg (RVH* neurcena); vitamin C 100 mg (125% RVH*);

2,5.10 9 lyofilizovaných probiotických bakterií (Bifidobacterium lactis BL2, Lactobacillus acidophilus LH5, Bifidobacterium bifidum BF2, Streptococcus thermophilus, ST3, Lactobacillus casei LC1), fruktooligosacharidy 50 mg.

*RVH– referencní výživová hodnota.

Složení: kukuricný škrob (plnidlo), L-askorbát vápenatý (vitamin C), Imunoglukan®, fruktooligosacharidy, probiotické bakterie, stearan horecnatý (protispékavá látka). Kapsle je rostlinného puvodu, vyrobena z hydroxypropylmethylcelulosy s použitím povoleného potravinárského barviva (oxid titanicitý).

Neobsahuje lepek.

Velikost balení

balení obsahuje 70 kapslí

Hmotnost obsahu (netto): 15 g  

Upozornění

Přípravek nesmí užívat osoby s transplantovanými orgány. Osoby užívající imunosupresiva jen po konzultaci s lékarem. Doplňky stravy se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Doporučené dávkování se nesmí překročit.

Skladovat v suchu pri teplote od 5°C do 25°C. Chránit před vlhkem a prímým slunečním svetlem. Uchovávat mimo dosah malých detí.

Výrobce PLEURAN
Kód produktu: MD268863
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Imunoglukan P4H
Kód PDK 8588002084195
Netto 78 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.