Woykoff respiro imun 30tbl

Doplněk stravy

Tablety pro posílení imunity a horních cest dýchacích. Doplněk stravy se silicemi máty peprné pro zdravou funkci dýchacího systému. více

Produkt není dostupný

Tablety pro posílení imunity a horních cest dýchacích. Doplněk stravy se silicemi máty peprné pro zdravou funkci dýchacího systému. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Woykoff respiro imun 30tbl"

Tablety pro posílení imunity a horních cest dýchacích.

Doplněk stravy se silicemi Máty peprné pro zdravou funkci dýchacího systému. Obsahuje vitamíny C a D a minerály Zn a Se pro zdravý imunitní systém.

Respiro imun je vhodný pro každého, kdo potřebuje zajistit správnou funkci imunitního systému a horních cest dýchacích, zejména během podzimní a zimní sezóny, která je velkou zátěží pro imunitní systém horních cest dýchacích. Vzhledem k tomu, že aktivace imunitního systému selenem trvá 3 měsíce, je vhodné započít s užíváním doplňku stravy již na počátku podzimu, tedy na přelomu září a října. A protože autosyntéza vitamínu D závisí na slunečním svitu, kterého během zimy není dostatek a díky tomu náš imunitní systém oslabuje, je vhodné doplněk stravy užívat do konce března.

Respiro imun je složen z extraktu silic máty peprné a mikronutrientů vitaminu D a C, zinku a selenu. S výjimkou rostlinných silic jsou ostatní složky nezbytné pro lidský organismus. Jsou součástí bílkovinných komplexů, chrání buněčné membrány, mají významnou roli v mobilizaci imunitní ochrany a ochraně tkání životně důležitých orgánů (mozek, játra, plíce, cévní systém) před oxidačním stresem. Doplněk stravy respiro imun je vyváženou kombinací mikronutrientů modulujících imunitní systém dospělého člověka se silicemi máty známými svými účinky z lidového léčitelství.

Aktivní látka: Máta peprná silice 5mg, vitamín C 100 mg, vitamín D3 10 µg, zinek 10 mg, selen 100 µg, vše z organických zdrojů.

Použití:
1 tableta denně. Užívejte pravidelně jednu tabletu denně. Tabletu je možné užít kdykoli v průběhu dne nejlépe během jídla. Doplněk stravy užívejte pravidelně a dlouhodobě, nejlépe s koncem září až do konce března každého roku.

Složení:
mikrokrystalická celulóza (plnidlo), kyselina askorbová, glukonan zinečnatý, selen (z kvasnic), mátová silice, oxid křemičitý (protispékavá látka), stearan hořečnatý (protispékavá látka), cholekalciferol

Velikost balení:
30 tablet

Skladování:
Uchovávejte v suchu při teplotě 15 - 25 °C. Chraňte před světlem a přímým slunečním zářením.

Výrobce WOYKOFF
Kód produktu: MD371051
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 3967800
Netto 28 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.