Žraločí chrupavka Cartilage 100 tobolek

Žraločí chrupavka Cartilage 100 tobolek je doplněk stravy ve formě tobolek, který obsahuje glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, glykosaminoglykany, vápník a fosfor. více

Produkt není dostupný

Žraločí chrupavka Cartilage 100 tobolek je doplněk stravy ve formě tobolek, který obsahuje glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, glykosaminoglykany, vápník a fosfor. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Žraločí chrupavka Cartilage 100 tobolek"

Žraločí chrupavka Cartilage 100 tobolek je doplněk stravy ve formě tobolek, který obsahuje glukosamin sulfát, chondroitin sulfát, glykosaminoglykany, vápník a fosfor. 

Vápník přispívá k normální srážlivosti krve, k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti svalů, k normální funkci nervových přenosů, k normální funkci trávicích enzymů, podílí se na procesu dělení a specializace buněk. Dále je potřebný pro udržení normálního stavu kostí a zubů.

Fosfor přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální funkci buněčných membrán, k udržení normálního stavu kostí a zubů.

Glukosaminsulfát je přirozená součást kloubní chrupavky a synoviální tekutiny. 

Chondroitinsulfát je přirozená součást kloubní chrupavky. 

Použití

Dospělí užívají 2 tobolky denně a děti od 12 let užívají 1 tobolku denně.

Složení

Dvě tobolky obsahují žraločí chrupavku 1500 mg, vápník 210 mg (26,25 % RHP*), fosfor 127,5 mg (18,21 % RHP*), glukosamin sulfát 105 mg, chondroitin sulfát 180 mg, glykosaminoglykany 270 mg.

* RHP = referenční hodnota příjmu

Velikost balení

Balení obsahuje 100 tobolek.

Upozornění

Není určeno pro děti do 12 let, těhotné a kojící ženy. Neužívat po chirurgickém zákroku, zlomeninách, až do úplného zhojení. Neužívat po infarktu myokardu a při těžké formě anginy pectoris. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Výrobce OLIMPEX
Kód produktu: MD339172
Značka: Olimpex
Kód PDK 3475275
Netto 134 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.