GS Condro Diamant tbl.100+60

Doplněk stravy

Přípravek je vhodný pro všechny, kteří chtějí pečovat o svůj pohybový aparát – vazy, šlachy i kloubní chrupavky (kolena, kyčle, páteř, drobné klouby rukou a nohou) a tím si užít každý den bez omezení v pohybu. více

Produkt není dostupný

Přípravek je vhodný pro všechny, kteří chtějí pečovat o svůj pohybový aparát – vazy, šlachy i kloubní chrupavky (kolena, kyčle, páteř, drobné klouby rukou a nohou) a tím si užít každý den bez omezení v pohybu. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"GS Condro Diamant tbl.100+60"

Jedinečná kombinace nejvyšší dávky glukosamin sulfátu v kvalitě Clini-Q s aescinem vitaminem C, který přispívá k tvorbě kolagenní sítě kloubních chrupavek.

GS Condro® DIAMANT obsahuje v jedné denní dávce 2 122,5 mg Glukosamin sulfátu v kvalitě CliniQ®. Navíc obsahuje aescin, který se stará o správné krevní zásobení kloubních pouzder, vazů a šlach a vitamin C pro tvorbu pevné kolagenní sítě. Tyto látky působí ve vzájemné harmonii tak, aby vaše klouby správně fungovaly a sloužily vám. A vy si tak mohli užít neomezený pohyb, ať už při sportu, procházce, s vnoučaty nebo při práci na zahrádce.

Použití

Přípravek je vhodný pro všechny, kteří chtějí aktivně pečovat o svůj pohybový aparát – vazy, šlachy i kloubní chrupavky (kolena, kyčle, páteř, drobné klouby rukou a nohou) a přejí si udržet jejich dobrý stav do vysokého věku.

Především se jedná o:

  • starší osoby,
  • lidi zatěžující klouby – těžce pracující, lidé s nadváhou,
  • sportovce – aktivní i rekreační.

Glukosamin sulfát CliniQ®

Klinicky ověřená denní dávka glukosamin sulfátu v kvalitě CliniQ®.

Co je glukosamin sulfát? Tělu vlastní látka, která přirozeně zajišťuje pružnost a zároveň výživu kloubní chrupavky. Je také základní součástí kloubního mazu.

Glukosamin sulfát doporučuje odborná společnost EULAR 2012.

DIAMANT FORTESCIN®

Aescin (extract Aesculus hippocastanum) podporuje proudění krve v kapilárách, což je vysoce prospěšné pro správné prokrvení kloubu a jeho okolí, tj. kloubních pouzder, vazů a šlach. Tím zajistíme jeho správnou funkci.

Unikátní je kombinace s vitaminem C, který podporuje tvorbu vlastního kolagenu, což je základ pro pevnou kolagenní síť kloubních chrupavek a menisků.

 

Složení

Výživová složkaV 1 tabletěVe 2 tabletách% RVH ve 2 tabletách
Krystalický glukosamin sulfát.2KCl 1061,3 mg 2122,6 mg *
(odpovídá čistému glukosamin sulfátu Clini-Q®) 800 mg 1600 mg *
Aescin 20 mg 40 mg *
Vitamin C 6 mg 12 mg 15
RVH – referenční výživová hodnota denního příjmu u dospělých

* – RVH nebyla stanovena
 
Glukosamin sulfát.2KCl, plnidla (mikrokrystalická celulóza, polyvinylpyrolidon, sodná sůl zesíťované karboxymethylcelulózy, sodná sůl karboxymethylcelulózy),
výtažek z plodů jírovce maďalu, protispékavá látka (stearan hořečnatý), kyselina L-askorbová, potahovací látky (hydrogenfosforečnan vápenatý, hydroxypropylmethylcelulóza, mastek).
Hmotnost 315g

Upozornění

Uchovávejete mimo dosah dětí, Dolněk stravy nenanhrazuje přirozenou stravu.

 

Výrobce GREEN SWAN
Kód produktu: MD408174
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: GS
Kód PDK 4923349
Netto 315 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.