Lipovitan S tbl.90 - nový

Doplněk stravy

Lipovitan S je doplněk stravy s obsahem silymarinu z ostropestřce mariánského, který přispívá k normálnímu trávení, k normální funkci jater a žlučových cest. více

Produkt není dostupný

Lipovitan S je doplněk stravy s obsahem silymarinu z ostropestřce mariánského, který přispívá k normálnímu trávení, k normální funkci jater a žlučových cest. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Lipovitan S tbl.90 - nový"

Ostropestřec mariánský (obsahuje silymarin) přispívá k normálnímu trávení, k normální funkci jater a žlučníku, k normálnímu pročištění a k ochraně buněk před oxidativním stresem. Dále napomáhá k normální funkci imunitního systému, k normální funkci kardiovaskulárního systému a k normální hladině cukru v krvi. 

Lipovitan S je určený k dlouhodobému užívání.

 

Použití

Maximální denní dávka silymarinu je 420 mg. Dospělí a děti od 12 let užívají 1 tabletu 3 x denně, děti ve věku 5-12 let 1 tabletu denně. Tablety polykejte celé, bez kousání, nejlépe po jídle a zapíjejte je vodou.

 

Složení

175 mg extraktu ze semen ostropestřce mariánského (Silybum marianum), standardizovaný na 80 % silymarinu (což odpovídá 140 mg silymarinu); plnidla: mikrokrystalická celulóza, hydrogenfosforečnan vápenatý; zahušťovadlo: sodná sůl karboxymethylcelulózy; protispékavé látky: koloidní oxid křemičitý, stearan hořečnatý; stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulóza; odpěňovač: polyethylenglykol; stabilizátor: hydroxypropylcelulóza.

 

Velikost balení

90 tablet.

 

Upozornění

LIPOVITAN S není určen pro děti do 5 let. LIPOVITAN S není určen pro těhotné a kojící ženy. Nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Přípravek nepoužívejte po datu minimální trvanlivosti vyznačeném na obale. Skladovat v suchu a temnu při teplotě 15-25°C.

Značka Lipovitan
Výrobce HERBACOS RECORDATI
Kód produktu: MD285654
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 2750298
Netto 76 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.