Magnezum Dead Sea Da Vinci Academia tbl.40

Doplněk stravy

Doplněk stravy "Síla hořčíku z mrtvého moře" je tvořený kombinací přírodního hořčíku z Mrtvého moře, a vitamínů B6 a B12. více

Produkt není dostupný

Doplněk stravy "Síla hořčíku z mrtvého moře" je tvořený kombinací přírodního hořčíku z Mrtvého moře, a vitamínů B6 a B12. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Magnezum Dead Sea Da Vinci Academia tbl.40"

Hořčík přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k elektrolytické rovnováze a k normální syntéze bílkovin. Dále podporuje normální energetický metabolismus, normální činnost nervové soustavy a normální psychickou činnost. Také přispívá k normální činnosti svalů a k udržení normálního stavu kostí a zubů. 

Vitamin B6 přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Dále podporuje normální tvorbu červených krvinek, normální funkci imunitního systému a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Vitamin B12 přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Dále podporuje normální funkci imunitního systému a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Použití

Dlouhodobě užívejte 1 tabletu denně (dospělí a děti od 12 let), krátkodobě po sportovním výkonu, zvýšení fyzické zátěži anebo psychickém vypětí a pro intenzivní účinek 2 tablety denně.

Složení

2 tablety obsahuje: Hořčík (oxid hořečnatý ze soli z Mrtvého moře) 440mg 116% RHP*, Vitamín B6 (pyridoxin hydrochlorid) 4mg 286% RHP*, Vitamín B12 (kyanokobalamin) 10mcg 400% RHP*.

RHP* - referenční hodnota příjmu.

Složení: Hořčík (získaný ze zdroje: oxid hořečnatý ze soli z Mrtvého moře); zpevňující látka: mikrokrystalická celulóza; protispékavá látka: stearan hořečnatý; vitamin B6 (pyridoxin hydrochlorid), vitamin B12 (kyanokobalamin), potah: hydroxypropylmetylcelulóza, polyvinylalkohol.

Velikost balení

40 tablet.

Upozornění

Nevhodné pro děti do 12 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek neslouží jako náhrada pestré stravy.

Výrobce SIMPLY YOU PHARMACEUTICALS
Kód produktu: MD367739
Druh zboží: Doplněk stravy
Značka: Da Vinci
Kód PDK 3918712
Netto 69 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.