Acidofit MD grep/citrón eff.tbl.15+1

Acidofit MD grep/citrón eff.tbl.15+1 obsahuje vitamíny, minerály a směs extraktů z aloe vera a vojtěšky. více

Produkt není dostupný

Acidofit MD grep/citrón eff.tbl.15+1 obsahuje vitamíny, minerály a směs extraktů z aloe vera a vojtěšky. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"Acidofit MD grep/citrón eff.tbl.15+1"

Acidofit MD grep/citrón eff.tbl.15+1 obsahuje vitamíny, minerály a směs extraktů z aloe vera a vojtěšky.

Vápník

Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti svalů, k normální funkci nervových přenosů, je potřebný pro udržení normálního stavu kostí a pro udržení normálního stavu zubů.

Hořčík 

Přispívá k udržení normálního stavu kostí a zubů, ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální psychické činnosti, k normální činnosti nervové soustavy, k normální činnosti svalů, k normálnímu energetickému metabolismu, k normální syntéze bílkovin, k elektrolytické rovnováze a podílí se na procesu dělení buněk.

Vitamin B1

Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, k normální psychické činnosti a k normální činnosti srdce.

Vitamin B2

Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, k udržení normálního stavu sliznic, k udržení normálních červených krvinek, k udržení normálního stavu pokožky, k udržení normálního stavu zraku, k normálnímu metabolismu železa, k ochraně buněk před oxidativním stresem a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Vitamin B3

Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, k normální psychické činnosti, k udržení normálního stavu sliznic, k udržení normálního stavu pokožky a ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Vitamin B5

Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální syntéze a metabolismu steroidních hormonů, vitaminu D a některých neurotransmiterů,  ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální mentální činnosti.

Vitamin B6

Přispívá k normální syntéze cysteinu,  k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, k normálnímu metabolismu homocysteinu, k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu, k normální psychické činnosti, k normální tvorbě červených krvinek, k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a  k regulaci hormonální aktivity.

Vitamin B7 (Biotin)

Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, k normálnímu metabolismu makroživin, k normální psychické činnosti a k udržení normálního stavu vlasů, sliznic a také pokožky.

Vitamin B12

Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, k normálnímu metabolismu homocysteinu, k normální psychické činnosti, k normální tvorbě červených krvinek, k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a také se podílí na procesu dělení buněk.

Vitamin C

Přispívá k normální funkci imunitního systému, k normální funkci nervového systému a k normální psychické činnosti, ke snížení míry únavy a vyčerpání, k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci kostí, chrupavek, pokožky, dásní a zubů, k ochraně buněk před oxidativním stresem, k normálnímu energetickému metabolismu a také zvyšuje vstřebávání železa v těle.

Vitamin E

Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Folát

Přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, k normální syntéze aminokyselin, k normální krvetvorbě, k normálnímu metabolismu homocysteinu, k normální psychické činnosti, k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a podílí se na procesu dělení buněk.

Extrakt ze zeleného čaje přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Extrakt z alfalfa přispívá k normální hladině cholesterolu v krvi a k normálnímu stavu vlasů a nehtů.

Extrakt z aloe vera přispívá k přirozené obranyschopnosti a detoxikaci organizmu.

Dávkování

Dospělí mohou užívat 1-4 tablety denně.

Děti od 7 let 1-2 tablety denně.

Příprava a podání

Vmíchejte jednu jemně perlivou tabletu do 250-300 ml čisté vody. Nechte rozpustit, promíchejte a vypijte. Pomalejší rozpustnost tablety je způsobena alkalickým složením AcidoFit.

Složení

Výživové údaje 1 tableta (4,5 g):

Energetická hodnota 15,61 kJ/3,73 kcal, sacharidy 0,75 g, bílkoviny 0,06 g, tuky 0 g.

Vitamíny 1 tableta (4,5 g):

B1 0,35 mg (31,8% *), B2 0,4 mg (28,5% *), niacin 4,5 mg (28% *), B6 0,5 mg (35,7% *), B5 1,5 mg (25% *), B12 0,2 µg (8% *), C 15 mg (18,75% *), E 2,5 mg (20,8% *), H 37,5 µg (75% *), folát 50 µg (25% *).

Rostlinné látky:

Zelený čaj 0,2 g, alfalfa (vojtěška setá) 0,04 g, aloe vera 0,04 g.

Minerální látky 1 tableta (4,5 g):

Vápník 108,7 mg (13,5% *), sodík 236,4 mg (9,85% *), fosfor 19 mg (2,38% *), hořčík 57,7 mg (19,23% *), draslík 106,8 mg (5,34% *).

* RHP - referenční hodnota příjmu

Sorbitol, hydrogenuhličitan sodný, mléčnan vápenatý, mléčnan hořečnatý, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, citran draselný, zelený čaj, fosforečnan trisodný, sipernat, polyethylen glykol (E1521), alfalfa, aloe vera, vitamíny: kyselina L-askorbová (vitamin C), niacin (nikotinamid), DL-alfa-tokoferylacetát (E), D-pantotenát vápenatý (B5), pyridoxinhydrochlorid (B6), riboflavin (B2), thiamin (B1), folát (kyselina pteroylmo-noglutámová (B9), D-biotin (H), kyanokobalamin (B12), náhradní sladidlo: sukralóza, přírodní barvivo: extrakt z červené řepy, aroma: grepfruit, citrón.

Velikost balení

16 šumivých tablet.

Upozornění

Není určeno pro děti do 3 let. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Výrobce KOMPAVA
Kód produktu: MD385374
Značka: Kompava
Kód PDK 4670973
Netto 90 g
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.