GS Vápník Hořčík Zinek Premium 100+30 tablet - dárkové balení 2022

Doplněk stravy

GS Vápník Hořčík Zinek Premium 100+30tbl je doplněk stravy obsahující vápník, hořčík, zinek a také vitaminy D3, K1 a biotin. Vápník, vitamin K1 a vitamin D3 přispívají k normálnímu stavu kostí a zubů. Biotin, měď a zinek přispívají k normálnímu stavu pokožky a vlasů. Měď, zinek a vitamin B6 se podílejí na normální funkci imunitního systému. více

Produkt není dostupný

GS Vápník Hořčík Zinek Premium 100+30tbl je doplněk stravy obsahující vápník, hořčík, zinek a také vitaminy D3, K1 a biotin. Vápník, vitamin K1 a vitamin D3 přispívají k normálnímu stavu kostí a zubů. Biotin, měď a zinek přispívají k normálnímu stavu pokožky a vlasů. Měď, zinek a vitamin B6 se podílejí na normální funkci imunitního systému. více

mojeEUC
Stahujte aplikaci mojeEUC

Zákazníci také zakoupili

Informace o produktu:
"GS Vápník Hořčík Zinek Premium 100+30 tablet - dárkové balení 2022"

GS Vápník Hořčík Zinek Premium 100+30tbl je doplněk stravy obsahující vápník, hořčík, zinek a také vitaminy D3, K1 a biotin. Vápník, vitamin K1 a vitamin D3 přispívají k normálnímu stavu kostí a zubů. Biotin, měď a zinek přispívají k normálnímu stavu pokožky a vlasů. Měď, zinek a vitamin B6 napomáhají k normální funkci imunitního systému. 

Vápník

Přispívá k normálnímu stavu kostí a zubů,k normální činnosti svalů, k normální funkci trávicích enzymů, k normálnímu energetickému metabolismu, k normální srážlivosti krve, k normální funkci nervových přenosů a podílí se na procesu dělení a specializace buněk.

Vitamin D3

Přispívá k normálnímu vstřebávání vápníku a fosforu, k udržení normálního stavu kostí a zubů, k normální hladině vápníku v krvi, napomáhá k udržení normální činnosti svalů, k normální funkci imunitního systém a podílí se na procesu dělení buněk.

Hořčík

Přispívá k elektrolytické rovnováze a k normální psychické činnosti a normální funkci svalstva.

Vitamin B6

Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, k normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu, k normální psychické činnosti, k normální tvorbě červených krvinek, k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání a k regulaci hormonální aktivity.

Vitamin B7

Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, k normálnímu metabolismu makroživin, k normální psychické činnosti a k udržení normálního stavu vlasů, sliznic a také pokožky.

Zinek

Přispívá k normálnímu metabolismu makroživin, k udržení normálního stavu vlasů, nehtů a také pokožky, k normálnímu metabolismu kyselin a zásad a metabolismu sacharidů, mastných kyselin a vitaminu A, k normálním rozpoznávacím funkcím, k normální syntéze DNA a podílí se na procesu dělení buněk, k normální plodnosti a reprodukci, k udržení normální hladiny testosteronu v krvi, k normálnímu stavu kostí, k udržení normálního stavu zraku, k ochraně buněk před oxidativním stresem a k normální funkci imunitního systému.

Měď

Přispívá k udržení normálního stavu pojivových tkání, k normálnímu energetickému metabolismu, k normální činnosti nervové soustavy, k normální pigmentaci vlasů a pokožky, k normálnímu přenosu železa v těle, k normální funkci imunitního systému a také přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Mangan

Přispívá k normálnímu energetickému metabolismu,  k udržení normálního stavu kostí, k normální tvorbě pojivových tkání a k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Vitamin K

Pomáhá udržet normální stav kostí a přispívá k normální srážlivosti krve.

Použití

1–2 tablety denně během jídla, děti od 3 let 1 tableta denně.

Složení

Uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, plnidla (mikrokrystalická celulóza, maltodextrin, sodná sůl karboxymethylcelulózy), oxid zinečnatý, protispékavá látka (stearan hořečnatý), glukonan měďnatý, síran manganatý, potahovací látka (hydroxypropylmethylcelulóza, mastek), barvivo, pyridoxin hydrochlorid, biotin, fytomenadion, cholekalciferol

Jedna tableta obsahuje Vápník 400 mg (50 %*) , Hořčík 155 mg (41 %*), Zinek 5 mg (50 %*), Mangan 1 mg (50 %*), Měď 0,5 mg (50 %*), Vitamin K1 45 mcg (60 %*), Vitamin B6 0,7 mg (50 %*), Vitamin D3 2,5 mcg (50 %*), Biotin 50 mcg (100 %*)

*RHP - referenční hodnota příjmu

Velikost balení

100+30 tablet.

Upozornění

Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není určen jako náhrada pestré stravy. Výrobek je bez cukru, bez lepku a bez laktózy.

Skladování

V suchu při teplotě 10–25°C. Skladujte mimo dosah dětí. Chraňte před vlhkem a přímým slunečním zářením.

Značka GS
Výrobce GREEN SWAN
Kód produktu: MD394698
Druh zboží: Doplněk stravy
Kód PDK 4798394
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré stravy.

Cena a údaje o skladových zásobách se vztahují pouze na e-shop. Obrázek produktu má pouze informativní charakter.